goedkope vakantie gozo 5Goedkope vakantie naar Gozo

De meeste mensen kennen Malta wel als vakantiebestemming. Dit rotsachtige eiland ligt midden in de turquoise Middellandse Zee en leent zich al jaren als toeristen hotspot. Voornamelijk Britten vinden Malta geweldig. Dit komt waarschijnlijk omdat het een oude kolonie is van de Britten, want heel veel heeft Malta niet te bieden.

Geen zandstranden maar rotsachtige baaien, veel pubs waar de Britten zichzelf dronken voeren en dat is het dan ook wel. Ow ja en je kan een dagtripje met de ferry maken naar het naastgelegen eiland Gozo.

goedkope vakantie gozo 4Niet Malta, maar Gozo!

En dat eiland kennen mensen nu juist weer niet. Gozo is namelijk het kleine zusje van Malta, maar dan wél rustig. Er zijn dan ook geen directe vluchten naar Gozo en dat remt het toerisme heel erg. Geen dronken Britten dus en drukte op het eiland. Nee, Gozo is de bakermat van rust midden in de Middellandse Zee.

goedkope vakantie gozo 1

 

Geen massatoerisme op Gozo

Ook hier zijn er niet veel mooie stranden, maar wel prachtige baaien en panoramische vergezichten. Maar wat een vakantie naar Gozo echt fantastisch maakt zijn de accommodaties op dit eiland. Allemaal kleinschalig (maximaal 2 etage hoog) en de persoonlijke benadering van het personeel trekt ook veel mensen naar dit eiland. Voornamelijk rustzoekers dan. Tijdens je vakantie op Gozo kan je eindelijk die boeken eens uitlezen die al weken op je nachtkastje liggen.

En ben je de rust zat op Gozo, dan sta je binnen 10 minuten met de ferry weer op Malta en kan je jezelf onderdompelen in toch meer drukte.

goedkope vakantie gozo 3Autohuur inclusief op Gozo

Reisorganisatie Eliza Was Here heeft de 10 mooiste accommodaties op Gozo voor je uitgezocht en er direct een huurauto aan gekoppeld. Want op Gozo is het helaas slecht gesteld met het openbaar vervoer.

Vliegen naar Malta kan dagelijks vanuit Amsterdam, Brussel en Dusseldorf en elke 10 minuten gaat er een ferry van Malta naar Gozo!

eliza was here  Vakantie Gozo al vanaf € 199 per persoon!

 

Geef hieronder een beoordeling of ervaring over Gozo

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!