Giga-aanbieding naar Japan met KRAS voor slechts € 1999

Toegegeven: Japan is duur, heel duur! Dat komt natuurlijk omdat er teveel mensen in Japan wonen en die willen dan ook nog eens allemaal in de overbevolkte steden wonen.

Tel daarnaast erbij op dat de Japanse regering al sinds de jaren ’80 de munt (de Japanse Yen) kunstmatige laat probeert te houden om zo vooral goedkoop te kunnen exporteren.

Deflatie maakt Japan duur voor toeristen

Nadeel van deze economische maatregel is dat het voor buitenlanders weer wel duur is om naar Japan toe te gaan en er te verblijven voor zaken of bijvoorbeeld vakantie. In jargon noemt men dit ‘deflatie’.

Voor een beetje vakantie van zo’n dag of tien, ben je zonder blikken of blozen al snel € 3000 kwijt per persoon. Niet echt een goedkope vakantie naar Japan dus.

goedkope rondreis japanLege stoelen van TuiFly naar Japan

Maar het toeval wil dat KRAS Vakanties de hand heeft weten te leggen op lege stoelen van TuiFly op de route Amsterdam-Osaka-Tokyo.

Normaliter vliegt TuiFly helemaal niet op Japan, maar in opdracht van een Japanse reisorganisatie vliegt TuiFly in April en Mei, drie keer op en neer naar Osaka en Tokyo om groepen Japanners op te halen.

Alles inbegrepen bij de rondreis naar Japan

Goedkope-vakantie-naar-Japan3Maar op de eerste heenreis en de laatste terugreis vliegt het vliegtuig natuurlijk leeg, en daarop heeft KRAS ingesprongen met drie rondreizen door het land van de Rijzende Zon! De vluchten gaan heen via Osaka en terug vanaf Tokyo.

Zo spaart u dus alweer een binnenlands vliegticket uit en onnodig overstappen. Zo zijn treinkaartjes met de supersnelle Shinkansen-treinen inbegrepen.

Ook Nederlandse reisleiding is inbegrepen dus u hoeft geen Japans te leren. (Japanners spreken zeer slecht Engels namelijk).

Altijd al naar Japan gewild, maar het te duur gevonden en niet individueel durven te reizen? Check dan snel onderstaande link van KRAS voor de spotgoedkope Japan reizen!

 Hotels en vluchten naar Japan via van Expedia v.a. € 899 p.p.


  Goedkope rondreizen van Shoestring al v.a. € 599 p.p.


  Rondreizen van Koning Aap (Individueel en Groepsverband)


  Rondreizen en Vakanties van Djoser vanaf € 599 p.p.


  Rondreizen van Sawadee (Individueel en Groepsverband)


  Rondreizen van ANWB Reizen al v.a. € 599 p.p.


  Rondreizen van SNP (Individueel en Groepsverband)


Goedkope-vakantie-naar-Japan1goedkope rondreis japan\
Geef hieronder een beoordeling of ervaring over goedkope vakantie Japan

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!