Goedkope vakantie naar Madeira

GOEDKOPE VAKANTIE NAAR MADEIRA 4

De kleinschalige hotels op Madeira.

Ponta do Sol klinkt toch wat lekkerder dan Den Helder of Delfzijl. En hoewel je ook het gevoel kan hebben aan het einde van de wereld te staan als je in bovenstaande Nederlandse plaatsen bent, is het toch anders op Madeira.

Daar is geen regen en een grijze Noordzee. Nee, in ‘Punt van de Zon’ (vertaald naar het Nederlands), schijnt 330 dagen per jaar de zon en kijk je uit op een blauwe oceaan. Ideaal voor een vakantie naar Madeira dus!

Fly-Drive Madeira

Het eiland leent zich perfect voor een fly-drive, waarbij je elke dag in een andere ‘quinta’ slaapt. Het eiland is ook weer niet zo heel groot, zodat je niet elke dag uren in de auto zit.

Bloemeneiland Madeira bij sommige mensen te boek staat als bejaarden-eiland, misschien terecht, maar deze mensen zijn nog nooit in de ‘Quinta Estalagemen Punta do Sol‘ geweest. Alleen maar leuke stelletjes met drukke banen thuis en met maar één doel hier; onthaasten!

GOEDKOPE VAKANTIE NAAR MADEIRA 2

Het uitzicht vanuit het zwembad op de Atlantische Oceaan.

Kleinschalige accommodaties op Madeira

Een dagje golfen (het hotelbusje bracht ons gratis naar de green), wijntjes uit de bodega van de eigenaar en een uitzicht van….nou ja, ach, oordeel zelf maar.

Wij moesten ook even slikken toen we de foto zagen waarop te zien is dat de quinta op een klif staat. ‘Lekker dan, moeten we elke dag die trap op na een dagje strand!’ Goed voor de vakantiekilo’s maar slecht voor het vakantiegevoel. Maar goed dat er een strandlift is…..met dank aan de bejaarden…

Goedkope Eliza Was Here vakanties naar GriekenlandGoedkope Eliza Was Here vakanties naar Griekenland  8-daagse vliegreis naar Madeira, inclusief huurauto vanaf € 599 p.p.


  8-daagse compleet verzorgde fly-drive naar Madeira vanaf € 835 p.p.


Goedkope Eliza Was Here vakanties naar GriekenlandGoedkope Eliza Was Here vakanties naar Griekenland  Goedkope Portugal last-minutes van Sunweb al v.a. € 129 p.p.


Goedkope Eliza Was Here vakanties naar GriekenlandGoedkope Eliza Was Here vakanties naar Griekenland  Klik hier voor goedkope Portugal-vakanties van TUI v.a. € 299 p.p.


  Fly-Drives door Portugal van Flex Travel v.a. € 399 p.p.


portucasa  Vakanties van Portugal specialist Primavera Reizen v.a. € 199 p.p


Foto’s: Elizawashere.nl
Geef hieronder jouw ervaring en/of beoordeling over jouw goedkope vakantie naar Madeira

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!