Goedkope vakantie Sint Maarten van TUI

LET OP: Dit artikel gaat over TUI NEDERLAND. Ben je op zoek naar aanbiedingen van TUI BELGIË? Klik dan hier!

Goedkope vakanties van TUI NederlandGoedkope vakanties van TUI Nederland  Klik hier voor aanbiedingen en kortingen op vakanties van TUI NEDERLAND!

Goedkope vakanties van TUI BelgieGoedkope vakanties van TUI Belgie  Klik hier voor aanbiedingen en kortingen op vakanties van TUI BELGIË

Vanaf de maand november 2015 vliegt TuiFly twee keer per week op woensdagen en zondagen vanuit Amsterdam naar Sint Maarten. De vlucht zal uitgevoerd worden met de nieuwe Boeing 787 Dreamliner. Op dit moment vliegt alleen KLM op Sint Maarten.

Combinatie met Curacao
Sint Maarten zal worden aangevlogen in combinatie met Curacao. Dat betekent dat je dus op de heen óf op de terugweg een tussenlanding maakt. De exacte vliegschema’s en vliegtijden zijn op het moment van schrijven (maart 2015) nog niet bekend. Maar de verwachting is dat de vluchten vanuit Amsterdam in de ochtend zullen vertrekken en dat het vliegtuig een kleine 24 uur later weer terug is in Amsterdam. Op die manier kom je in de loop van de middag aan op Sint Maarten waardoor je direct naar het strand kunt.

Losse vliegtickets en pakketreizen
TUI biedt zowel losse vliegtickets aan via de luchtvaartmaatschappij TuiFly, als ook pakketreizen waarbij vlucht en hotel inbegrepen zijn. De prijzen van losse vliegtickets zijn nog niet bekend, maar een 9-daagse strandvakantie (inclusief vlucht, transfer en hotel dus) naar Sint Maarten is bij TUI al te boeken vanaf € 699 per persoon.

Strandvakantie of duikvakantie
Naast het feit dat Sint Maarten natuurlijk een prachtig vakantie-eiland is om lekker te chillen en om op het strand te liggen, kan je ook uitstekend duiken op Sint Maarten. De onderwaterwereld van Sint Maarten is één van de mooiste ter wereld. Met deze directe verbinding is er meer concurrentie tussen KLM en TUI en zal ook een duikvakantie naar Sint Maarten waarschijnlijk goedkoper worden.

Maho Beach op Sint Maarten
Onder vliegtuigspotters is Maho Beach al jaren een begrip. Dit strand ligt namelijk aan het begin van de landingsbaan van Sint Maarten. Kijk maar eens naar onderstaand filmpje om te zien hoe laag de jumbojets over dit strand vliegen. Natuurlijk zijn er nog tientallen stranden op Sint Maarten waar je geen last hebt van de vluchten, maar Maho Beach is inmiddels wel een begrip geworden in de luchtvaartwereld.

  Klik hier voor goedkope vakanties naar Sint Maarten van TUI v.a. € 699 p.p.

Geef hieronder jouw beoordeling of ervaring over goedkope vakantie Sint Maarten van TUI

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!