Goedkoop vakantie naar Saint Tropez

Het mondaine vakantiegebied Cote d’Azur (en dan met name St. Tropez) behoort tot de meest populaire kustgebieden van Zuid-Frankrijk. Wie de Cote d’Azur bezoekt kan naast de romantische omgeving ook genieten van sfeervolle mediterrane straatjes, lokale marktjes en uitnodigende jachthavens.

In Saint Tropez kan je zonnen op de eindeloze witte stranden, boottochten maken over de azuurblauwe zee, flaneren langs de jachthaven en heerlijk eten. Flaneer ’s avonds lekker over de boulevard van St. Tropex en kijk naar de luxe jachten van oliegarchen zoals Abramovich (de eigenaar van voetbalclub Chelsea). Waan jezelf een beetje Gertjan Dröge in deze societywereld.

Corendon vliegt in de zomer wekelijks met een moderne Boeing 737-800 naar Toulon (bij St. Tropez) heeft twee vier sterren hotels in het aanbod naar St. Tropez:

 

st tropez vakantie

Les Restanques Golfe St. Tropez

Les Restanques Golfe St. Tropez

Dit is een heerlijk vakantiecomplex met mooi ingerichte appartementen en heeft alles wat je jezelf maar kan wensen tijdens een vakantie naar St. Tropez.

Dit vakantiecomplex biedt veel faciliteiten zoals een golfslagbad, diverse waterglijbanen een Wellness Center en een heerlijk restaurant.

Er zijn studio’s, twee kamer appartementen en grote familiekamers, uiteraard variërend in prijs.


st tropez vakantie

Les Cap Esterel

Les Cap Esterel

Dit vakantiepark heeft een schitterende ligging in Zuid-Frankrijk, aan de ene kant de bergen van de Provence en aan de andere kant de azuurblauwe zee.

Dit park heeft extra grote zwembaden, comfortabele kamers en een uitgebreide keuze aan sport en ontspanning.

 
 
 
 
 
  St. Tropez via TUI al v.a. € 79 p.p.!


  Reserveer nu een ANWB-Camping bij St. Tropez en profiteer van tot wel 10% ledenvoordeel


 Hotels en vluchten van Expedia v.a. € 99 p.p.

Schrijf hieronder een beoordeling of ervaring jouw goedkope vakantie St. Tropez

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!