Goedkope vakanties en last-minutes

Als je op zoek bent naar een goedkope vakantie met zon, zee en strand; dan heb je grofweg twee keuzes:

1. Vroegboeken met flinke vroegboekkortingen!
Je boekt dan meestal rond Kerst/januari en je vertrekt dan pas in de mei-vakantie of zelfs zomervakantie. Kortingen kunnen dan oplopen tot wel € 500 per boeking. Toch lekker meegenomen! Check hier ons overzicht van vroegboekkortingen!

2. Neem een last-minute!
De definitie van last-minute is de laatste jaren erg veranderd. Last-minute was vroeger een kwestie van uren of soms dagen. Vandaag boeken, morgenochtend vertrekken. Tegenwoordig kan je al tot 6 weken vooruit een last-minute boeken.

Vroegboeken of last-minutes?
In dit artikel gaan we niet in op vroegboeken, maar wél op last-minutes als je op zoek bent naar een goedkope vakantie.


 

Goedkope vakanties en last-minutes van Sunweb

Als je maar een paar uur wilt vliegen en erg prijsbewust bent, dan kom je al snel uit bij landen rond het Middellandse Zeegebied.

De ‘usual’ suspects zijn natuurlijk Spanje, Portugal en Turkije. Maar de laatste twee jaar zijn ook Egypte en Tunesië populair.

Sinds het toerisme daar in het slop zit vanwege politieke spanningen zijn de prijzen voor goedkope vakanties en last-minutes gedaald naar krankzinnige niveaus.

Reisorganisatie Sunweb (inderdaad, die van Harry van de Sunweb) is specialist in dit soort vakanties. En omdat Sunweb zo groot is, kunnen ze heel goedkoop vliegtuigstoelen en hotelkamers inkopen.

Deze lage inkoopprijzen zie je natuurlijk terug in hun verkoopprijzen. Zo zit je al een hele week, inclusief vlucht, met je billen op het strand voor nog geen € 149 per persoon. Klik hier voor de Sunweb-aanbiedingen!


Andere goedkope vakanties binnen Europa

Naast Sunweb zijn er vanzelfsprekend nog meer reisorganisaties die goedkope vakanties en last-minutes kunnen aanbieden naar het Middellandse Zeegebied.

Maar om nu hier een hele lijst van reisorganisaties te presenteren gaat ons iets te ver. Je kan op internet namelijk vaak door de bomen het bos al niet meer zien.

Daarom adviseren wij om naar een reisorganisatie-vergelijker te gaan zoals de VakantieDiscounter of Tjingo.

Deze vergelijkers checken de prijzen en beschikbaarheid bij alle reisorganisaties, zodat je in één overzicht de goedkoopste vakanties ziet.


 

Last-minutes of goedkope vakanties buiten Europa

Daily Dream DealAls je bereid bent om wat langer in het vliegtuig te zitten of als je de meeste vakantiebestemmingen in Europa al wel hebt gezien, adviseren wij je om eens op de site van TUI te kijken.

Sinds een aantal jaar heeft TUI zijn eigen luchtvaartmaatschappij en daardoor kunnen zij ook veel goedkoper dan andere reisorganisaties aan vliegtuigstoelen komen.

Met name naar goedkope vakantiebestemmingen in het Caribisch gebied is het aanbod van TUI groot.

Denk eens aan de tropische stranden van Aruba, Bonaire of Curaçao! Maar ook Cuba, Mexico, Florida, Jamaica en de Dominicaanse Republiek hebben prachtige hotels en lage prijzen.

Zo zit je al 9 dagen op Mambo Beach op Curaçao voor nog geen € 599 p.p. inclusief vlucht en hotel!


Geef hieronder jouw ervaring of beoordeling over goedkope vakanties en last-minutes!

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!