Goedkope wijnreizen in Europa v.a. € 99 p.p.

Goedkope wijnreizen in Europa1Wijn = fijn! Hier op de redactie staan we regelmatig bij de glasbak omdat we de avond daarvoor ‘even een wijntje’ dronken. Een glas worden glazen, en glazen worden flessen. Story of our lives.

De wijn zelf is natuurlijk al erg lekker, maar laten we eerlijk zijn. Zelfs bocht uit een kartonnen pak van de Carrefour smaakt in de Franse zomerzon nog altijd lekkerder dan een goede fles in Nederland.

Daarom hebben wij speciaal voor jou een aantal mooie wijnreizen geselecteerd in Europa. Vooral in Duitsland, Frankrijk en Italië hebben we mooi aanbod gevonden.

Goedkope wijnreizen in Europa4Fly-drives of standplaatsreizen
Je kan er voor kiezen om een paar dagen in een kasteeltje, huisje of hotel in één omgeving of gebied te blijven. Maar de échte wijnreizen zijn meer een vorm van rondrijden van plaats naar plaats, van wijnhuis naar wijnhuis, door de wijngebieden heen.

De wijnreizen die wij hieronder voor je hebben geslecteerd, doe je per eigen auto of huurauto (meerprijs) en zijn dus prima aan te rijden vanuit Nederland. Je kan ook kiezen voor een fly-drive, dus vliegen naar de bestemming en daar een huurauto nemen.

eliza was here  Wijnreizen van Pharos Reizen al vanaf € 99 p.p.


Goedkope wijnreizen in Europa6


Goedkope wijnreizen in Europa7

Goedkope wijnreizen in Europa5

Goedkope-wijnreizen-in-Europa3


  Wijnreizen van Pharos Reizen al vanaf € 99 p.p.

Geef hieronder jouw ervaring of beoordeling over goedkope wijnreizen in Europa!Foto's: Flickr.com under Creative Commons License

Over de auteur

TravelersMagazine

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!