Goedkope yoga vakanties vanaf € 199

Als je er gewoon even lekker een weekendje relaxed tussenuit wilt en helemaal weer yin en yang wilt worden, dan is een goedkope yoga vakantie een goed idee! Reisorganisatie Puur&Kuur organiseert al jaren zowel groeps- als individuele yoga en wellness vakanties in binnen- en buitenland en kan dus met recht een specialist worden genoemd.

Er worden in Nederland korte weekendtripjes aangeboden naar Texel, Domburg en Bad Nieuweschans. Wil je iets langer weg dan kan je binnen Europa bijvoorbeeld lekker naar de Spaanse zon. Wil je écht ver weg, dan worden er prachtige resorts aangeboden in Thailand en Indonesië.

Goedkope yoga vakanties3

Van Bikram tot ‘Doe het zelf Yoga’

Moet je per sé een lenige atleet zijn om met deze reizen mee te gaan dan? Nee, natuurlijk niet! Niet iedereen is immers superstrak en lenig door de Bikram-yoga. Zelfs voor mensen die thuis via YouTube een beetje aan yoga doen zijn de goedkope yoga-vakanties van Puur&Kuur prima te doen.

Natuurlijk probeert de organisatie bij de groepsreizen zoveel mogelijk mensen van hetzelfde ‘niveau’ bij elkaar te plaatsen. Dit zijn ook vaak de goedkoopste yoga vakanties. Ben je juist extreem fanatiek in yoga, of meer een beginnende amateur? Dan kan je beter voor de individuele reizen kiezen, deze yoga vakanties zijn dan weer iets duurder.

Bij veel resorts krijg je dagelijks een yoga-programma aangeboden, meestal in de ochtend, zodat je in de middag lekker op het strand kan liggen of kan genieten van de overige wellness faciliteiten van de resorts.

Yoga, zon, zee en strand

Goedkope yoga vakanties2Puur&Kuur heeft yoga vakanties in het aanbod binnen Nederland en Duitsland. Zo kan je er lekker een lang weekend of een paar dagen tussenuit knijpen.

Luxer en lekkerder zijn de resorts in Spanje of Sri Lanka en Thailand bijvoorbeeld. Naast bovengenoemde landen is het Indonesische Bali natuurlijk het meest populair.

Op deze manier combineer je het nuttige; yoga en in beweging zijn, met het aangename; chillen met zon, zee en strand.

Ook al ben je niet gestresst of overspannen, na één van deze reizen kom je als herboren weer terug van je goedkope yoga vakantie.

Goedkope yoga vakanties1

Complete detox of gewoon een lekker wijntje?

Voor de echte detoxers zijn er deze resorts waar je de hele dag alleen maar fruit en groenten eet en drinkt. Zelfs suikers zijn uit den boze. Ben jij echter een yoga-amateur die na een yoga-sessie ’s avonds ook lekker een flex Chardonnay weg tikt vanaf je balkon; dan kies je voor deze ‘all-in resorts‘.

Bij alle reizen van Puur&Kuur is het mogelijk om je vlucht goedkoop bij te boeken via de reisorganisatie, maar je kan er ook voor kiezen om deze zelf te regelen (klik hier).

Veel resorts van Puur&Kuur zijn ingesteld voor singles, waardoor er in veel gevallen géén 1-persoonskamer toeslag in rekening wordt gebracht.

puur en kuur  Goedkope yoga vakanties vanaf € 199 via Puur&Kuur


BookYogaRetreats voor wellness en yoga vakanties v.a. € 199


Foto’s: Flickr under Creative Commons License

Geef hieronder jouw ervaring of beoordeling over Goedkope yoga vakanties vanaf € 199!

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!