Goedkope Yogareis Thailand

Hoewel Thailand bekend staat om dikke kale mannen met een bierbuik op zoek naar ‘vertier’, gaan we toch een poging wagen om je op andere gedachte te brengen. Misschien ben je in je studententijd er wel eens geweest of tijdens je ‘gap-year’ in Azië en Australië, maar toen was je vooral bezig met de Full Moon Parties en uitbrakken van de avond ervoor. Voor de echte rust en ontspanning moet je uiteindelijk toch ontspannen tijdens een yoga vakantie in Azië. Meer specifiek; een yoga reis of vakantie in Thailand.

yogareis thailand

Het resort op Koh Samui

Yoga-kloosters in Thailand

Bijna niemand associeert Thailand met Welness en Yoga, terwijl de massages toch het meest bekend zijn vanuit Thailand. Zo zijn er vooral op Koh Samui prachtige kloosters en resorts waar je helemaal kan onthaasten. Zo is er bijvoorbeeld het Kamalaya Wellness Sanctuary en het Absolute Sanctuary.

In deze tijden, met drukke banen wil je er wel eens even goed tussen uit. En dan niet even een weekendje naar de Zwaluwhoeve, maar écht even eruit. Blackberry uit, goed boek mee en rustig aan!

yogareis thailand

De prachtige tuin van het resort

Yoga op Koh Samui

Dwing jezelf om tot rust te komen in dit klooster (ja, je leest het goed) op het Thaise eiland Koh Samui. Maar wees gerust, het gebouw is alleen een klooster, je hoeft er niet aan geheelonthouding te doen…

In deze 10-daagse reis (verlenging mogelijk) is zo goed als alles inbegrepen: vliegreis, transfer, hotel, maaltijden, massages en yogalessen. Nergens is bijbetaling voor nodig dus! De massages en yogalessen zijn ongelimiteerd tijdens je verblijf in dit resort aan het strand.

Goedkope Yogareis Thailand

Niets moet, alles mag in Thailand

Wil je de hele dag tot jezelf komen middels yoga, dan moet je dat vooral doen. Lig je liever even met je Ipod en een goed boek op het privé strand, ook prima!

Het belangrijkste is dat jíj tot rust komt tijdens deze reis, vandaar dat er ook geen toeslagen gelden voor éénpersoonskamers.

Ga je toch liever voor een goedkope yoga reizen en vakanties in ‘groepsverband’, klik dan hier!

Goedkope Yogareis ThailandGoedkope Yogareis Thailand  Yoga vakanties in Azië al v.a. € 599 p.p.


BookYogaRetreats voor wellness en yoga vakanties in Thailand v.a. € 599 

Foto’s: Puurenkuur.nl

 

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!