Gratis parkeren op Schiphol met Sunweb

Parkeren op Schiphol is altijd vrij prijzig, maar je kan toch flink wat geld besparen als je ruim van te voren reserveert. Boek je een vakantie via Sunweb (hierover straks meer) dan parkeer je de hele vakantie gratis.

Heb je nu al een vakantie geboekt, maar NIET bij Sunweb? Geen nood! Ook voor jou hebben we een beetje korting op parkeren bij Schiphol! Je kan ervoor kiezen om op Schiphol zelf te parkeren via deze link.

Maar je kan er ook voor kiezen om net buiten Schiphol te parkeren en dat je met een pendelbusjes weggebracht wordt en natuurlijk ook weer opgehaald wordt. Iets omslachtiger, maar wel goedkoper dan parkeren op Schiphol zelf. Klik voor parkeren net buiten Schiphol op deze link.

Gratis parkeren op Schiphol

Speciaal voor jouw 8-, 10-, 11,- 12- of 15-daagse winterzonvakantie biedt Sunweb tot en met eind september de mogelijkheid om gratis te parkeren op Schiphol. Je kan comfortabel met je eigen auto naar Schiphol reizen en je auto daar betrouwbaar parkeren.

De voordelen op een rijvan het gratis parkeren op Schiphol

– Comfortabel reizen met je eigen auto;
– Betrouwbaar & veilig parkeren;
– Shuttle service naar vertrekhal;
– Bespaar tot wel € 89,-;
– Na vakantie snel weer thuis.

Hoe werkt het en actievoorwaarden

– Maak tussen 1 en 30 september uw winterzonboeking via deze Sunweb actiepagina.
– Binnen 3 dagen ontvangt u een e-mail met daarin een unieke actiecode, geldig tussen 1 oktober en 31 maart 2015
– Reserveer vóór 15 oktober uw parkeerplek met de unieke actiecode
– OP = OP! De gratis actiecode is geldig zolang de voorraad strekt. Indien er geen beschikbaarheid meer is via Smartparking wordt de code omgezet naar 50% korting op het Schiphol Park & Travel product.

De actie is geldig t/m 1 oktober, meer informatie over Gratis Parkeren bij Sunweb vindt u hier!

Inpakkers van Sunweb, korting tot wel 50% op vakanties!

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!