Goedkope vakantie Sicilië

Bijzondere vakanties boek je bij Eliza was hereMaffia, ruig en groen. Dat zijn zo’n beetje de drie kernwoorden die in je opkomen als je aan Sicilië denkt. En niet ten onrechte  want deze woorden behoren ook toe aan Sicilië.

Oorspronkelijk komt de Maffia van Sicilië, het eiland is ruig en vooral groen. Maar als vakantiebestemming is Sicilië nog altijd niet echt ontdekt. Laten we eerlijk zijn, het is geen Ibiza of Kreta.

En dat doen de Sicilianen slim, want op hun eiland zal je geen hossende jongeren vinden zoals in Chersonissos op Kreta. En het extravagante leven van de hippe incrowd op Ibiza is op Sicilië ook ‘not done’.

Goedkope vakantie SicilieHet relaxte eilandleven op Sicilë

Nee, deze eilanders doen het op hun eigen manier. Relaxed, genietend van een lekkere espresso, een goed glas wijn en vooral lekker eten. En dat alles op een beetje oude, nostalgische manier.

Natuurlijk kan je ook heerlijk romantisch overnachten op het eiland. Online kun je nog wellicht goedkope hotels op Sicilië vinden.

Fly-drive met huurauto op Sicilië

En toegegeven, als je met je huurauto zo over het eiland aan het rijden bent dan val je van de ene verbazing in de andere. Kleine dorpjes waar oude mannen nog de krant lezen in de schaduw op het dorpsplein. Oude vrouwtjes die boodschappen doen op de dorpsmarkt om ’s avonds een lekkere maaltijd te bereiden. Dát is Sicilië.

Neem nu bijvoorbeeld Masseria Gargidicenere vlakbij de hoofdstad Palermo. Deze oude boerderij was volledig vervallen, maar Carlo en zijn vrouw Heidy hebben hem flink opgeknapt en nu is het één van de mooiste hotels van Sicilië geworden. De cultuur van het eiland met alle moderne gemakken voorzien!

Vanaf € 775 per persoon inclusief vlucht, 7 overnachtingen en huurauto zodat je ook zelf de schoonheid van Sicilië kan evenaren of lekker gaan golfen op één van de vele golfbanen op dit eiland.

Vakantie Sicilie

Foto’s: Elizawashere en Flickr

 

  Fly-Drives Sicilië van Ilios Reizen v.a. € 399 p.p.


eliza was here  Sicilië vakanties met huurauto van Eliza Was Here v.a. € 299 p.p.


sunweb vakanties  Goedkope Sicilië vakanties van Sunweb al v.a. € 199 p.p.


fundadore vakanties  Goedkope vakanties naar Italië van Fundadore v.a. € 199 p.p.!

Top hotels via Booking.com  Goedkope vliegtickets al v.a. € 19 per persoon!


Geef hieronder jouw ervaring en/of beoordeling over goedkope vakantie Sicilië

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!