Het grootste zwembad ter wereld

Wat doe je als je 2 miljard dollar over hebt en geen idee hebt wat je er mee moet doen? Dan bouw je wat appartementen en met een bescheiden zwembadje erbij! Zo bescheiden dat het World Guinness Book of Records ook even een duik nam nemen en tot de conclusie kwam dat dit wel het grootste zwembad ter wereld moest zijn.

80.000 vierkante meter, op het diepste punt 35 meter diep en 250 miljoen (!) liter water uit de Stille Oceaan dat gefilterd is en dus nu zoet water is. Ben je dan als eigenaar een koning? Zeker, als het aan ons ligt wel!

Zelfs een plonsje nemen? Geen probleem, vanaf zo’n 160 euro per nacht huur je een appartement in één van de 8 gebouwen rond het zwembad. Uitzicht op zee én zwembad natuurlijk. Je moet wel even een stukje vliegen want het plaatsje San Alfonso Del Mar ligt in Chili. Zo’n 100 km van de hoofdstad Santiago en zo’n 60 km ten Zuiden van de havenstad Valparaiso.

Je moet echt voor het zwembad en uitzicht gaan, want verder is er in dit plaatsje niets, maar dan ook niets te doen. Wij raden je vooral aan om deze plek te bezoeken als onderdeel van een rondreis door Chili of Zuid-Amerika.

Klik hier voor de top 10 infinity pools!

Appartement met uitzicht op zee én zwembad v.a. € 160

grootste zwembad ter wereld6

grootste zwembad ter wereld5

grootste zwembad ter wereld4

grootste zwembad ter wereld3

grootste zwembad ter wereld2

 

Foto’s: Booking.com

Geef hieronder je beoordeling of ervaring over het grootste zwembad ter wereld

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!