Spotgoedkope KLM-tickets naar Curaçao

Het al in de Telegraaf, maar nu voegt de KLM ook de daad bij het woord. Er is een luchtslag gaande tussen KLM en TuiFly op de Antillen!

Zo aan het einde van de schoolvakantie in de zomer (vanaf ongeveer 18 augustus), droogt het aantal passagiers tussen Amsterdam en Curaçao (en de andere eilanden) even op. Om dan weer in oktober weer vol op en neer te vliegen naar Curaçao, want dan wordt het hier in Nederland koud en wil iedereen lekker op het strand liggen.

In dit ‘dalseizoen’ heeft KLM dus nu actietarieven voor de Business Class, waar je normaal een Economy ticket voor krijgt.

Economy Class en Business Class naar Curaçao met KLM

Dat er vaak aanbiedingen zijn voor Economy Class bij KLM is wel bekend. Het bodemtarief is € 499 op de route Amsterdam-Willemstad, en nu dus ook weer. Maar, zelfs in de Business Class zijn blijkbaar veel lege stoelen in augustus en september. Waar je normaal mee dan € 2800 moet betalen om in de KLM Business Class van champagne te genieten, ben je nu met € 999 al aan boord. En als je boekt tijdens de KLM Werelddeal weken, kan je nóg goedkoper uit zijn.

Alle vliegtuigen op deze route (Boeing 747-400) zijn sinds een paar weken helemaal voorzien van een nieuwe Business Class mét full-flat seats. Echte bedden dus in de Business Class van de KLM!

Overigens, deze tarieven zijn ook van toepassing voor Aruba, St. Maarten en Bonaire!

Voorwaarden tickets goedkope KLM tickets

Er zijn eigenlijk maar weinig voorwaarden aan deze tickets:

Verblijf: minimaal 1 week, maximaal 1 maand
Vertrek: augustus en september
Terugreis: uiterlijk 30 september

Goedkoop-KLM-ticket-Curacao-WillemstadGoedkoop-KLM-ticket-Curacao-Willemstad  Goedkope tickets Curaçao met KLM v.a. € 499 p.p.


Goedkoop-KLM-ticket-Curacao-WillemstadGoedkoop-KLM-ticket-Curacao-Willemstad  Klik hier voor goedkope Curaçao tickets van TUI v.a. € 499 p.p.

goedkoop klm ticket Curacao

Goedkoop-KLM-ticket-Curacao-Willemstad-5

De azuurblauwe Caribische zee bij Curaçao/ Bron foto: Flickr.com

Goedkoop-KLM-ticket-Curacao-Willemstad-6

De kade van Willemstad met de typische kleurige panden / Bron foto: Flickr.com

Goedkoop-KLM-ticket-Curacao-Willemstad-3

 Foto: Flickr.com under Creative Commons License

Geef hieronder jouw beoordeling of ervaring over goedkope KLM tickets Curaçao (Willemstad)!

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!