Reisbloggers en journalisten tippen de beste hotels

Voor de meeste reizigers is de ligging van een hotel het belangrijkste criterium in hun keuze. Dat het hotel echter ook juist de eindbestemming kan zijn bewijst het pas verschenen boek ‘Hotel Amour’.

Tips van hoteliers en reisbloggers

In dit boek beschrijven 101 designers, schrijvers, kunstenaars, bloggers en andere creatievelingen de plekken die hun het meest inspireren.

Onder onze persoonlijke favorieten vind je onder meer het Generator Hostel in Venetië, dat werd gekozen door Charlie MacGregor, oprichter van het Student Hotel, de enige hotelier in het boek.

Hotel Amour Joline van den Oever bestellen2

Joline van den Oever schreef Hotel Amour.

Full time reisblogger Laura Coolen van ‘What About Her’ tipte het IJslandse Hotel Rangà, waar je naast heerlijk slapen ook het Noorderlicht kunt bewonderen, wat natuurlijk een magische ervaring is. Over dit hotel en IJsland schreven we eerder dit artikel.

Hotels in Amsterdam

Een greep uit het aanbod in ons eigen Amsterdam zijn twee hotels die eruit springen om hun sociale ruimtes en waar wij zelf regelmatig te vinden zijn. zijn Zoku, met zijn vernieuwende community concept.

Of het Volkshotel, waar het oude Volkskrant gebouw werd omgetoverd tot design hotel. Beiden beschikken over een prachtig dakterras, waar menig zomerse avond grootstedelijke allure krijgt.

Het boek werd samengesteld door lifestyle journaliste Joline van den Oever die zelf als 102e toevoeging een verblijf in het Zweedse Treehotel wel ziet zitten. De uitgave van Mo’Media ligt nu in de winkels of is hier te bestellen!

Hotel Amour Joline van den Oever bestellen

Koop bij bol.com

Over de auteur

Andrea van Loon is een foodie die reizen en lekker eten combineert. Volg haar op Instagram via @GastroGlobetrotter