Huisje huren Breskens Europarcs Schoneveld

Als het mooi weer is, dan is Nederland prachtig! En hoe lekker zou het zijn als je een huisje kunt huren direct aan zee aan de Zeeuwse kust? Europarcs Schoneveld in Breskens is dan precies wat je zoekt. Het park is kindvriendelijk, door slechts de duinen gescheiden van de kust en zelfs in het hoogseizoen (juli/augustus) zijn de stranden hier zeer rustig.

Geen Renesse, Scheveningen of Zandvoort waar je hutje-mutje moet liggen om een straaltje zon op te vangen. Nee in Breskens is het gemoedelijk en heerlijk relaxen.

Omdat het strand van Breskens nét niet direct aan de Noordzee-kust ligt, maar precies op de grens met de Westerschelde, zijn de zeestromingen hier veel minder dan direct aan de Noordzeekust. Maar nog belangrijker, het strand is erg breed op dit punt van de kust, waardoor er bij eb zeer veel poeltjes ontstaan en kleine kinderen dus veilig kunnen spelen.

Europarcs Schoneveld in Breskens

Na een dagje strand kan je lekker chillen bij strandtent Loods 10 bijvoorbeeld of het Halve Maantje, maar je kan ook lekker op de veranda van je bungalow of chalet gaan zitten met een glaasje wijn en genieten van de ondergaande zon.

Zowel Europarcs Schoneveld als de buren van de Roompot, hebben luxe bungalows en chalets. Europarcs Schoneveld is iets rustiger en gemoedelijker, de Roompot is weer iets luxer, duurder en groter opgezet (maar dus ook wel iets drukker).

Zo heeft de Roompot in Breskens een groot overdekt zwembad (het Zeebad), terwijl Europarcs Schoneveld een klein binnenbadje heeft. Maar goed, bent over het algemeen toch veel buiten en lekker aan het genieten van het strand.

Er is op Europarcs Schoneveld ook een mini-supermarkt waar je alles kunt halen wat je nodig hebt, maar aan de rand van Breskens ligt ook een grote Jumbo supermarkt en aan het Spuiplein in het dorp ligt een grote Plus supermarkt.

Omdat Europarcs Schoneveld en de Roompot net buiten Breskens liggen is de Jumbo supermarkt aan de Burgemeester van Zuijenstraat 79 veel dichterbij dan de Plus.

Huisje huren Breskens Europracs Schoneveld1

Chalets of bungalows huren

Het maakt op zich niet zo heel veel uit of je nu een bungalow huurt of een chalet. Beide zijn van alle luxe voorzien. Een bungalow is misschien wel handig als je met meer dan 4 personen bent omdat de bungalows over het algemeen toch wat groter zijn. Maar ben je met een gezin met twee kinderen dan is een chalet meer dan voldoende.

Het voordeel van chalets weer is dat je vaak een mooie veranda hebt met een mooie luifel waar je onder kan zitten. Een bungalow heeft vaak weer alleen een terras.

Je kan al genieten van een weekendje weg in Breskens vanaf € 119 per huisje. Zowel Europarcs Schoneveld, als Roompot Breskens hebben vaak last-minute acties om de laatste huisjes verhuurd te krijgen. Wordt het in het weekend dus mooi weer dan kan je nog een paar dagen van te voren besluiten om een weekendje weg te boeken.

Huisje huren Breskens Europarcs Schoneveld2

Huisje huren Breskens Europarcs Schoneveld4

Huisje huren Breskens Europarcs Schoneveld5

Huisje huren Breskens Europarcs Schoneveld3

Huisje huren Breskens Europarcs Schoneveld6

Huisje huren Breskens Europarcs Schoneveld7

Huisje huren Breskens Europarcs Schoneveld8

Huisje huren Breskens Europarcs Schoneveld12

Huisje huren Breskens Europarcs Schoneveld10

Huisje huren Breskens Europarcs Schoneveld9

Huisje huren Breskens Europarcs Schoneveld14

Huisje-huren-Breskens-Droompark-Schoneveld15

Foto’s: Roompot.nl en Europarcs.nl

 

Geef hieronder jouw beoordeling of ervaring over Europarcs Schoneveld in Breskens

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!