Husky en Sneeuwscooter avontuur Poolcirkel

Jezelf altijd al een Globetrotter willen voelen zoals Floortje Dessing? Check dan deze vette reizen eens voor komende winter!

Directe vluchten naar Ivalo

Je kan jezelf een hele week laten onderdompelen in het natuurschoon van het uiterste Noorden van Lapland. Je vliegt met een directe Transavia vlucht naar Ivalo (bij de Poolcirkel), om vanuit dit stadje aan je expeditie te beginnen.

Elke twee nachten slaap je ergens anders en wordt je dus gegarandeerd wakker met een pak sneeuw van soms wel 1 meter hoog.

Tel daarbij op dat je een paar dagen met sneeuwscooters van plaats A naar B gaat om te overnachten én dat je een paar dagen voortgetrokken wordt door Husky’s en je WinterWonderLand foto’s zijn compleet!

Vergeet ook niet dat rond deze tijd het Noorderlicht perfect te zien is rond de Poolcirkel. Hoe cool is dat?!

Lapland met Voigt Travel

Het weer bij de Poolcirkel

Over cool gesproken; het moge duidelijk zijn dat je bikini’s en zwembroeken thuis kan laten. Maar je krijgt dikke pakken mee en er wordt alleen gereden bij helder weer.

De organisatie neemt geen risico’s door je door winterstormen heen te leiden natuurlijk. En ow ja, je moet wel een heel klein beetje fit zijn.

Het is niet gevaarlijk, maar je hebt er alleen jezelf maar mee als je geen conditie hebt en bijvoorbeeld flink overgewicht hebt. Maar wees gerust, de reizen zijn dusdanig samengesteld dat elke normaal gezond persoon de reis kan maken.

Er is zelfs een speciale WinterWonderLand-week samengesteld voor kinderen (en hun ouders natuurlijk).

Reisperiode voor de Poolcirkel

De meeste reizen naar de Poolcirkel worden uitgevoerd in de maanden november, december, januari en februari omdat dan de meren goed genoeg bevroren zijn zodat je er met een sneeuwscooter of een kudde husky’s over heen kan.

Prijzen voor reizen naar de Poolcirkel

Er worden al reizen aangeboden vanaf € 799 per persoon, maar dit is dan vaak zonder vlucht. Die kan je zelf wel makkelijk bijboeken, maar vaak kan je alleen vluchten met een overstap in Helsinki boeken en geen directe vluchten. Een compleet verzorgde week met Husky’s en sneeuwscooters komt toch eerder in de richting van € 1699 per persoon. Maar dan is wel ALLES inbegrepen. Check zelf hier de prijzen en de data waarop je kan reizen naar de Poolcirkel!


  Lang weekend naar winters Lapland met TUI v.a. € 399 p.p.


  8-daagse volledig verzorgde reis naar Lapland € 795 p.p.


  Rondreizen van Sawadee naar Lapland (Individueel en Groepsverband)


eliza was here  Aanbiedingen van ANWB Vakanties naar Lapland al vanaf € 499 p.p.

  8-daagse volledig verzorgde reis naar Lapland € 795 p.p.Husky en Sneeuwscooter avontuur Poolcirkel9

Husky en Sneeuwscooter avontuur Poolcirkel7

Husky en Sneeuwscooter avontuur Poolcirkel6

Husky en Sneeuwscooter avontuur Poolcirkel5

Husky en Sneeuwscooter avontuur Poolcirkel3

Husky en Sneeuwscooter avontuur Poolcirkel2

Husky en Sneeuwscooter avontuur Poolcirkel1

Husky en Sneeuwscooter avontuur Poolcirkel8

 

  
Geef hieronder een beoordeling over jouw Husky en Sneeuwscooter-safari in Lapland

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!