Vakantiehuis Spanje

leuke reisjes marbella 2De zon, de stoel, de villa, het zwembad én niet te vergeten; de hoed! Altijd al een keertje de hoofdrol willen spelen in je eigen ‘Villa Felderhof’? Dan is dit je kans!

VillaExpert heeft ultra luxe (en ja, dus ook stevige prijzen) vakantiehuizen in haar database. Dus geen kleine appartementjes in een villa met een zwembad wat je nog eens met 30 man moet delen. Nee, jouw eigen villa, voor je familieweekend, vrienden of dispuut.

Voordat je jezelf laat afschrikken door de prijzen, geef het eens een kans. Want omgerekend betaal je nog geen 475 euro per persoon. Kom daar maar eens voor bij een weekje Van der Valk!

Vakantiewoningen Toscane

Vakantiehuis Spanje

Zwembad met terras bij de villa

Neem bijvoorbeeld villa ‘La Granja de Antonio‘  aan de Costa del Sol, Spanje. Twaalf personen kunnen hier met gemak verblijven, je hebt je eigen zwembad en uitzicht op Marbella en Puerto Banus. En voor die prijs natuurlijk geen gezeur over de schoonmaak en de tuinman, die krijg je er gewoon bij.

Neem er ook een huurauto bij en je kan de rest van Zuid-Spanje zien zodat je niet gebonden blijft aan één locatie. Vanuit Marbella is het maar 1,5 uur rijden naar het prachtige Sevilla, en maar 45 minuten naar Gibraltar.

 

 

 

 
							

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!