€100 Kassakorting bij TUI en TuiFly

LET OP: Dit artikel gaat over TUI NEDERLAND. Ben je op zoek naar aanbiedingen van TUI BELGIË? Klik dan hier!

Goedkope vakanties van TUI NederlandGoedkope vakanties van TUI Nederland  Klik hier voor aanbiedingen en kortingen op vakanties van TUI NEDERLAND!

Goedkope vakanties van TUI BelgieGoedkope vakanties van TUI Belgie  Klik hier voor aanbiedingen en kortingen op vakanties van TUI BELGIË

TUI en TuiFly hebben vaak aanbiedingen en toch al heel scherpe prijzen, maar zelfs tijdens het hoogseizoen krijg je op bijna alle reizen tot € 100 kassakorting op je vakantie of vliegtickets.

Zo zit je voor € 799 al een hele week all-inclusive met TUI op Curacao. Blijf je liever wat dichter bij huis dan is Turkije (vanaf € 217 p.p.) of de Canarische Eilanden (€ 289 p.p.) een goede optie.

Kassakortingen bij TUI tot 31 augustus

Juist omdat vanwege de economische crisis veel mensen niet op vakantie gaan en hun vakantiegeld besteden aan hun vaste lasten, blijven reisorganisaties en luchtvaartmaatschappijen zitten met hun ingekochte hotels en vliegtuigstoelen. Om ze toch te slijten bieden ze deze nu dus aan met kassakortingen bovenop last-minutes!

En aangezien TUI een eigen luchtvaartmaatschappij heeft (TuiFly) zijn ook hier de tickets enorm scherp geprijsd! Zo vlieg je al naar Amerika voor nog geen € 400. In het hoogseizoen! Zeker met de lage dollarkoers is dit de perfecte tijd om naar Florida te gaan om te shoppen, op het strand te liggen of om juist de pretparken te bezoeken!

Aanbiedingen met kassakorting van TUI

Hieronder de meest actuele aanbiedingen:

Pula (Kroatië) voor € 89

Toronto (Canada) voor € 399

Orlando (USA) voor € 399

Las Vegas (USA) voor € 399

San Francisco en Los Angeles  (USA) voor € 549

Curacao voor € 649 (€ 150 goedkoper dan KLM!!!!)

  Klik hier voor goedkope last-minutes van TUI

  Klik hier voor goedkope vluchten van TuiFly

 

Schrijf hieronder een beoordeling of ervaring over TUI

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!