Kortingen op vakanties van Kids World Club

Kindvriendelijke vakantiesKids World Club is onderdeel van TUI (Bekend van Arkefly, Arke en Holland International) en selecteert de accommodaties op basis van kindvriendelijkheid. 90% van de accommodaties zijn hotels en zijn altijd op basis van All-Inclusive. Als hardwerkende ouder heb je natuurlijk pas vakantie als je kinderen ook vakantie hebben.

Wil je samen met je partner ’s avonds toch eens lekker uit eten zonder kinderen dan is er gewoon kinderopvang aanwezig in de resorts van Kids World Club.

De resorts van Kids World Club beschikken altijd over grote zwembaden met niveauverschillen zodat je kinderen niet ineens (letterlijk) in het diepe vallen. Sommige resorts bezitten zelfs complete waterparken.

SPLASH WORLD

kindvriendelijke vakantie 2Ruim aanbod in Europa

Het aanbod van Kids World Club is erg divers, maar beperkt zich wel tot een aantal Europese landen zoals Spanje, Griekenland, Turkijke, Bulgarije en uitschieter Egypte. Het idee hierachter is dat je niet te lang met je kinderen in het vliegtuig hoeft te zitten.

Hoewel de vluchten van Arkefly (want daar vlieg je mee) uiterst comfortabel zijn, is en blijft het gewoon vervelend om 10 uur met kinderen in een vliegtuig te zitten. 5 uur is meer dan voldoende in zo’n vliegtuig met kinderen.
Schrijf hieronder een beoordeling of ervaring van Kids World Club

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!