Korting en upgrade Eliza Was Here vakanties

Bij reisorganisatie Eliza Was Here is de huurauto ALTIJD inbegrepen bij de totaalprijs. Geen gedoe dus bij aankomst op de luchthaven met bussen en wachten totdat de bus vol zit.

Daarnaast wijkt deze reisorganisatie af van de gebaande paden en zoekt Eliza Was Here op de meest populaire vakantiebestemmingen in Europa, juist naar de onontdekte pareltjes waar nog geen massatoerisme is.

Gratis upgrade huurauto

Eliza Was Here heeft nu wel een heel mooie aanbieding op reizen naar Kreta, Peloponnesos, Lesbos, Rhodos, Samos en Kefalonia. Je krijgt namelijk direct bij het boeken al een upgrade van je huurauto!

Je hoeft dus niet te wachten totdat je bij aankomst op bestemming een upgrade krijgt, maar gewoon al direct en automatisch bij je reservering. Boek je een klasse ‘Mini’, dan volgt automatisch een upgrade naar klasse ‘Economy’, boek je ‘Economy’, dan krijg je direct een klasse ‘Compact’ als huurauto.

All-inclusive Eliza Was Here

Juist omdat die huurauto in de prijs is inbegrepen lijkt Eliza Was Here daardoor vaak duurder dan andere reisorganisaties. Maar met deze upgrade krijg je dus meer waarde voor je geld.

Bijzondere vakanties boek je bij Eliza was here

Vanwege deze prijsstelling trekt de reisorganisatie ook een bepaald publiek aan; high potentials met weinig tijd en geen zin in krijsende kinderen om zich heen. Wat niet wil zeggen dat kinderen niet zijn toegestaan bij Eliza Was Here, maar men richt zich nu eenmaal op hardwerkende dertigers die er gewoon een week (of twee) tussenuit willen en geen gedoe willen.

 

eliza was here  Last-minutes van Eliza Was Here v.a. € 299 p.p.

 

 

Geef hieronder jouw ervaring of beoordeling over kortingen en upgrades van Eliza Was Here vakanties!

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!