Vroegboekkorting op rondreizen van Djoser

Reisorganisatie Djoser heeft natuurlijk het hele jaar door aanbiedingen van reizen waar last-minute nog een aantal plaatsen open staan die gevuld moeten worden.

Door het geven van een kleine korting kunnen op deze manier nog de laatste vliegtuigstoelen en hotelkamers verkocht worden.

Djoser rondreizen met gegarandeerd vertrek

Daarnaast biedt Djoser in dit overzicht een aantal reizen aan met gegarandeerd vertrek.

In de voorwaarden van reisorganisaties staat dat er een bepaald minimum aantal deelnemers moeten zijn om een rondreis door te laten gaan. Maar reisorganisaties zoals Djoser bieden dus ook een aantal data aan van een bepaalde reis die hoe dan ook door gaan.

Kortingsacties van luchtvaartmaatschappijen

Ook tijdens kortingsacties van luchtvaartmaatschappijen zoals tijdens de Wereldealweken van de KLM, of de Vijf Dagen Voordeel van KLM, worden de kortingen verwerkt in de prijzen van Djoser.

Deze specialist in rondreizen geeft haar vaste klanten vaak aan het begin van het jaar per e-mail een kortingscode of actiecode waarmee men korting krijgt per boeking op bijna alle rondreizen, met uitzondering van Junior en Wandel/Fiets rondreizen.

Vakantiebeurs korting van Djoser rondreizen

Meestal wordt deze e-mail verzonden tijdens de jaarlijkse Vakantiebeurs in Utrecht, vandaar dat je dan ook de mogelijkheid hebt om een rondreis van Djoser te reserveren met Vakantiebeurs-korting.

De reizen van Djoser zijn over het algemeen wat duurder dan die van hun concullega’s zoals ANWB Reizen maar daar staat tegenover dat de accommodaties net weer iets luxer zijn. Uiteindelijk betaal je daar natuurlijk voor, maar je gaat waarschijnlijk maar één keer per jaar op een lange rondreis, dus dan kan je het maar beter goed doen.

Actievoorwaarden korting op rondreizen van Djoser

Zoals bij elke kortingsactie, zijn er ook bij Djoser een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen als je wilt genieten van euro’s korting per boeking op een rondreis.

Reserveren: uitsluitend via deze speciale website van Djoser!
Looptijd: Meestal aan het begin van het jaar (januari/februari) tijdens de Vakantiebeurs
Wanneer reizen: geen uitzonderingen (voor zover bekend)
Kortingscode: Wordt automatisch verrekend in de eindprijs
Uitzonderingen: NIET van toepassing op Junior-rondreizen en Wandel/Fietsvakanties.
Bijzonder: Vooral van toepassing tijdens acties voor vroegboekkortingen of last-minutes.

  Vroegboekkorting op rondreizen en Vakanties van Djoser vanaf € 599 p.p.

 

Geef hieronder jouw ervaring of beoordeling over vroegboekkortingen en rondreizen van Djoser

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!