LET OP: Onderstaand artikel gaat over Center Parcs NEDERLAND. Ben je op zoek naar vakanties van Center Parcs België?. Klik dan hier!

korting en aanbiedingen Center Parcs  Klik hier voor kortingen en aanbiedingen van Center Parcs NL

korting en aanbiedingen Center Parcs  Klik hier voor kortingen en aanbiedingen van Center Parcs BE

Korting op zomer last-minutes van Center Parcs

Toch nog even genieten van de zon en het lekkere weer, maar geen geld en/of tijd om ver te vliegen? Check dan snel de kortingen oplopend tot wel € 150 op reserveringen bij Center Parcs tijdens de ‘zomer last-minute weken‘.

Korting in juli en augustus
Je kan het je bijna niet voorstellen, maar juist in deze twee populaire zomermaanden is er nog beschikbaarheid in veel Center Parcs parken. De meeste mensen denken bij Center Parcs namelijk aan een ‘weekend weg’ in het voor- of naseizoen, om vervolgens tijdens de zomermaanden naar Zuid-Europa af te reizen om vol in de zon te gaan liggen bakken.

Maar als je financieel wat krap zit, óf je hebt simpelweg geen zin om ver te vliegen (vooral met kinderen) dan zijn deze kortingen tijdens de ‘zomer last minute weken’ bij Center Parcs ideaal voor jou!

Van bos tot strand
Zo zit je al een lang weekend in de Limburgse Peel voor slechts € 269 per huisje! (Dus NIET per persoon!) En voor een tientje meer zit je in het altijd populaire Port Zélande in het Zeeuwse Ouddorp. Heb je dan mooi weer dan zit je helemaal gebakken aan de prachtige Nederlandse kust!


  Weekendje weg naar Center Parcs al v.a. € 69 per nacht

Geef hieronder jouw ervaring of beoordeling over korting op zomer last-minutes van Center Parcs!

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!