Kortingscode BoerenBed € 70

Glamping op de boerderij bij het BoerenBedBoerenbed heeft het hele jaar door verschillende aanbiedingen beschikbaar.

Zo is er de 55+ korting, Toer de Boer korting tot 20% (als je meerdere boerderijen bezoekt) en soms worden er flinke kortingen gegeven op de Te Mooi om Te Missen pagina.

Boerenbed-locaties met korting in Nederland én buitenland

Logeren bij de boer via Boerenbed kan in verschillende tenttypen.

Alle tenten zijn van alle gemakken voorzien, een echte glamping ervaring! Dus kies je voor Frankrijk, België, Duitsland of ga je de andere kant op richting Engeland? Het is allemaal mogelijk!

Lekker genieten met het hele gezin of een aantal gezellige dagen met vrienden. De voorpret kan alvast gaan beginnen!

Naast locaties in het buitenland (voor een midweek meestal), zijn er natuurlijk in ons eigen kikkerlandje ook voldoende locaties beschikbaar voor een weekendje weg.

Zelf ‘Boer zoekt Vrouw’ spelen

Als je elke zondagavond al op schoot zit om ‘Boer zoekt vrouw’ te kijken, dan moet je beslist een weekendje naar een BoerenBed-locatie gaan!

Wat is er nu leuker dan met de kinderen in een luxe glamping tent te slapen, inclusief comfortabele bedden? Daarnaast mogen de kinderen zelf de boer meehelpen.

Natuurlijk niet op gevaarlijke tractoren, maar gewoon met de hand de koeien melken. De lach op het gezicht van je kind is dan onbetaalbaar!

Kortingscode BoerenBed

Boerenbed heeft een kortingscode beschikbaar gesteld. Deze kortingscode geeft recht op € 70,- korting op een boeking naar een vakantie in het buitenland.

Kortingscode: EASTERBUNNY17
Omschrijving: € 70,- korting op een boeking.
Bijzonderheden: Boeken t/m 31-05-2017. De kortingscode van BoerenBed is geldig voor één week in de maanden april, mei en juni 2017

  Lekker slapen bij de Boer al v.a. € 119 per weekend!

 

Schrijf hier een beoordeling of ervaring over BoerenBed

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!