Kortingscode en actiecode World Wide Campers

kortingscode world wide campers2Campers zijn er in verschillende soorten en maten, en dus ook in verschillende prijscategorieën. Om al die aanbieders nu op internet te gaan afstruinen is onbegonnen werk natuurlijk. Je ziet straks toch door de bomen het bos niet meer.

Daarom is World Wide Campers zo handig, op de Nederlandse site kan je gewoon simpel selecteren waar je heen wilt en de goedkoopste lokale aanbieders staan op een rij.

Vervolgens betaal je aan World Wide Campers in Nederland en zij regelen verder alles met de lokale verhuurder. Heb je vragen, dan kan je bellen met het Nederlandse team in Vleuten (bij Utrecht). Op die manier is het dus niet nodig om met een duur buitenlands nummer te bellen als je vragen of klachten hebt.

World Wide Campers kortingscode en actiecode

De campers van World Wide Campers zijn toch al lekker laag geprijsd. Twee weken Zuid-Afrika kost bijvoorbeeld slechts € 650 in het hoogseizoen. Maar met de kortingscodes en actiecodes van World Wide Campers krijg je nog eens extra korting.

Deze verhuurder heeft niet in elk land aanbod van campers, maar dat is ook niet nodig, want er zijn maar een aantal landen in de wereld die zich uitstekend lenen voor een campervakantie/rondreis. Dat zijn bijvoorbeeld de meest populaire landen zoals de Verenigde Staten, Canada, Nieuw-Zeeland, Australië, Zuid-Afrika, Argentinië en Scandinavië. Andere landen zijn ook beschikbaar, maar die zijn minder populair.

  Check hier de kortingscode/actiecode van World Wide Campers


  Goedkope camperhuur in het buitenland v.a. € 799
Geef hieronder jouw ervaring of beoordeling over de kortingscode en actiecode World Wide Campers!

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!