Last-Minutes van Landal Greenparks v.a. € 99

Er op het laatste moment toch nog lekker even tussenuit, maar geen zin om honderden euro’s uit te geven aan een dure vliegreis? Check dan snel de last-minute aanbiedingen van Landal Greenparks.

Bij mooi weer is Nederland, België of Duitsland ook prachtig en bij slecht weer kan je bij Landal genieten van het subtropische zwemparadijs of gewoon lekker luieren in één van de luxe huisjes met flatscreen tv én Wi-Fi.

Voor elke vakantie een last-minute

Een nadeel van bungalowparken zoals Landal kan zijn dat de populaire vakantie-weekenden al snel zijn volgeboekt, meestal door Duitsers. Maar zeker als het de weken voor een bepaalde vakantie (laten we de meivakantie nemen), het weer slecht is. Dan blijven de boekingen voor dit soort bungalowparken vaak ‘achter’.

En aan leegstand heeft een organisatie als Landal niets. Daarom wordt er dus in de dagen voor zo’n vakantieperiode flink gestrooid met kortingen, oplopend tot wel 30%. Mocht het weer ineens omslaan naar zonnig en mooi lente-weer, dan moet je er natuurlijk wel als de kippen bij zijn om van die korting te profiteren tijdens last-minutes én om überhaupt nog een huisje te kunnen bemachtigen.

Landal heeft speciaal hiervoor een last-minute pagina opgezet waarin je heel makkelijk in één overzicht kan zien of en hoeveel last-minutes er zijn voor die bepaalde periode. Onderstaand voorbeeld is genomen net voor het begin van de mei-vakantie. En zoals je kunt zien gaat men niet verder dan 6 weken, want daarna spreek je natuurlijk niet meer over ‘last-minutes’.

last minute aanbiedingen landal greenparks

last minutes van landal greenparks4

last minutes van landal greenparks3

last minutes van landal greenparks2

last minutes van landal greenparks1

Geef hieronder jouw ervaring of beoordeling over Last-Minutes van Landal Greenparks v.a. € 99

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!