Lid worden van de ‘Mile High Club’ zonder gedoe!

Stiekem staat het bij iedereen op zijn of haar verlanglijstje (ja ja, ook bij vrouwen ja); lid worden van de ‘Mile High Club’. Voor de leken onder ons; Iedereen die in een vliegend vliegtuig de liefde heeft bedreven is automatisch lid van deze officieuze club.

Lid worden van de Mile High Club zonder gedoe3

Een comfortabel bed om lid te kunnen worden van de ‘Mile High Club’.

Geplet in het toilet
Tegenwoordig zijn er steeds meer luchtvaartmaatschappijen die ruime Business Class stoelen of zelfs First Class appartementen aanbieden, maar het is uitdrukkelijk verboden om hierin seks te hebben. Maar als krenterige Hollander zit je waarschijnlijk in Economy Class met je allergoedkoopste ticket, dus ben je aangewezen op het vliegtuigtoilet. Zonder in details te treden; het is anatomisch nogal een uitdaging om in een vliegtuigtoilet seks te hebben.

De oplossing!
Gelukkig is er nu een oplossing voor aspirant clubleden! Je moet er wel voor naar Las Vegas, maar dan heb je ook wat. “What happens in Vegas, stays in Vegas!”

In Las Vegas zit namelijk een ‘charter airline’ genaamd LoveClub Airlines die de mogelijkheid bied om lid te worden van de ‘Mile High Club’. Voor slechts 799 USD kan je al de liefde bedrijven met elkaar, moet je wel snel zijn, want deze vlucht duurt maar 30 minuten. Voor de meeste mannen hoeft dit geen probleem te zijn. Het duurste pakket is 1399 USD, dan ben je 1,5 uur ‘up in the air’.

Lid worden van de Mile High Club zonder gedoe4

Lid worden van de Mile High Club zonder gedoe2

Hoewel het zou kunnen, kom je hier natuurlijk niet om van het uitzicht te genieten…..

Nice to know
Voordat je nu je creditcard pakt en gaat boeken; even een paar huisregels en punten te verduidelijking:

-Het vliegtuig heeft een klein toilet voor de hoge nood. Lees: een chemisch toilet zoals je die kent van de caravan.

-Er hangt een gordijn dat met een slot afgeschermd kan worden, zodat jullie gescheiden zijn van de piloten.

-En hoewel de piloten natuurlijk ook wel weten dat jullie niet voor het uitzicht meevliegen; zij dragen ‘noise canceling headsets’, rekening houden met het volume is dus niet nodig…..

-Je krijgt champagne en chocolade mee

-Er is een geluidssysteem aan boord zodat je Barry White op standje 10 kunt zetten

-Het duurt ongeveer 10 minuten om op ‘cruising altitude’ te komen, hierna gaat het lampje ‘fasten seatbelts’ uit.

-Na de vlucht krijg je een bewijs door middel van de VIP Member Card én een foto. (Dit is een foto van jullie voor het vliegtuig, geen actiefoto dus).

Piek en daluren
Geloof het of niet, maar er zijn Piek (leuke woordgrap) en daluren. Valentijnsdag, Vaderdag en Moederdag zijn altijd volgeboekt. Je kan bij LoveClub overigens maximaal 1 jaar vooruit reserveren.

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!