Meligheid op een verlaten luchthaven

Ok, het moest een ‘spontaan’ zelfstandig opgenomen videoclip lijken van een man die midden in de nacht vertraagd was op de luchthaven van Las Vegas en uit verveling en meligheid maar een cover van Céline Dions ‘All by myself’ ging coveren.

Veel mensen en reisblogs trapten hierin, maar het is een goed georganiseerde ‘viral’ van de marketingafdeling van Las Vegas airport. Want de man in het filmpje, Richard Dunn, is een acteur. De luchthaven is compleet verlaten en er is nergens beveiliging te zien of ander personeel, en dat is zeer, zeer uitzonderlijk op zo’n drukke luchthaven als die van Las Vegas. En zo’n clip opnemen doe je niet in een paar minuten dus de beveiliging had al na een paar minuten gevraagd waar meneer wel niet mee bezig was. Zeker in Amerika waar beveiliging op luchthavens panische vormen heeft aangenomen.

Desalniettemin is het een grappige video en is het een mooi excuus om op de vrijdagmiddag even achter je computer te chillen.


Wat doe jij als de verveling toeslaat op een luchthaven?

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!