Met creditcard betalen bij Jumbo Supermarkten

In tegenstelling to Albert Heijn, kan je bij Jumbo wél met alle creditcards je boodschappen afrekenen.

In zo’n 80% van de Jumbo supermarkten worden Mastercard, Visa Card én American Express creditcards geaccepteerd!

Op Jumbo.com met creditcard betalen?

Het goede nieuws is dus dat je bij de Jumbo-winkels met creditcard kunt betalen! Bij bezorgen en dus bestellingen via jumbo.com is het helaas niet mogelijk om met een creditcard te betalen.

Bijenkorf-punten sparen bij Jumbo supermarkten

Heb je een Bijenkorf Mastercard, dan ontvang je voor elke € 5 die je afrekent bij één van Jumbo supermarkten, één Bijenkorf-punt. Elk Bijenkorf-punt heeft een waarde van € 0,025.

Dat is natuurlijk niet veel, maar stiekem geef je veel best veel geld uit aan boodschappen op jaarbasis. Door met je Bijenkorf Mastercard te betalen bij Jumbo supermarkten, spaar je uiteindelijk toch meer dan dat je zou betalen met je ‘gewone’ pinpas.

Ook bij andere supermarktketens is het mogelijk om met je Bijenkorf Card te sparen tijdens het doen van boodschappen. Er zijn een aantal Albert Heijn winkels die Visa en Mastercard accepteren, maar zelfs low-budget supermarkt Dirk van den Broek accepteert deze twee creditcards.

Betalen met creditcard bij Albert Heijn is gratis, bij Dirk van den Broek betaal je € 0,50 extra per transactie.

American Express Rewards of Flying Blue miles sparen bij Jumbo

Heb je een American Express creditcard, dan is het mogelijk om te sparen voor Rewards-punten óf Flying Blue miles van Air France-KLM. Voor elke euro die je uitgeeft met deze kaart ontvang je Rewards-punten of Flying Blue miles.

Als je jouw boodschappen bij Jumbo afrekent met je American Express creditcard, is het dus mogelijk om punten/miles te sparen waarmee je een gratis vliegticket kunt aanschaffen!

 

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!