Neckermann Reizen België first minute garantie en kortingen

LET OP: Onderstaand artikel gaat over Neckermann BELGIË.


sunweb vakanties  Goedkope last-minutes van Sunweb België al v.a. € 79 p.p.!


Het is met vakanties net als met ‘gewone’ vliegtickets; hoe vroeger je boekt, des te groter het voordeel en dus, des te lager de prijs. Zo ook met zonvakanties voor de zomervakantie van Neckermann Reizen. Kortingen oplopend tot wel 50% via de First-Minute-deals!

Dat is zeker voor gezinnen met schoolgaande kinderen een groot voordeel! De meeste gezinnen zijn nu eenmaal gebonden aan de grofweg 6 weken schoolvakantie in juli en augustus en iedereen weet dat de prijzen van vakanties naar zonnige stranden flink de pan uit kunnen rijzen.

Diverse kortingen en aanbiedingen van Neckermann

Zoals in het overzicht hieronder aangegeven, zijn de grootste voordelen en kortingen op jouw Neckermann vakantie naar de zon van toepassing op de extreem vroege boekers. Hoe sneller je beslist waar jij je zomervakantie gaat doorbrengen, hoe meer voordelen je geniet.

Zo krijgen de eerste 1000 personen die reserveren via de first-minute actie van Neckermann een luchthaven taxi voor slechts € 1. Gratis weggeven mag vanwege de wet niet, dus maakt met er maar een heel laag bedrag van. Ben je nu nét boeker 10o1 (zal je altijd zien), dan loop je weliswaar je goedkope luchthavenvervoer mis, maar je geniet nog steeds van alle andere voordelen bij Neckermann.

neckermann first minute korting zomer3

Last-Minutes en First-Minutes van Neckermann 

Natuurlijk kan je ook wachten tot het laatste moment. Misschien wordt het wel een heel mooie zomer in België? Er zijn vrijwel altijd nog wel goedkope last-minutes te krijgen in juli en augustus, maar de beste hotels en appartementen zijn natuurlijk dan al wel volgeboekt.

Daarom is het voor veel gezinnen toch handig om nu al te kijken of een first-minute van Neckermann toch niet een beter idee is. Zo worden er niet alleen garanties afgegeven zoals in bovenstaand overzicht, maar ook gewoon directe kortingen in keiharde euro’s. En om te laten zien dat we dit niet verzinnen hebben we hieronder een screenshot gemaakt van drie zonvakanties voor de zomer waarbij de kortingen wel meer dan 50% zijn.

neckermann first minute korting zomer2sunweb vakanties  Goedkope last-minutes van Sunweb België al v.a. € 79 p.p.!

 

Geef hieronder jouw beoordeling en/of ervaring over Neckermann first minute korting zomervakantie!

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!