In gedachten lid worden van de Mile-High Club

Op reis met erotische luisterverhalen van Rouze 6Podcasts zijn hot! We luisteren ernaar op de fiets, in de auto, tijdens het koken, op de bank en in bed. Maar podcasts worden ook steeds vaker geluisterd op reis.

Tijdens het lange wachten op de luchthaven, tijdens de vlucht, op het strand of in je hostel.

In plaats van een boek lezen, plug je je oordoppen in en luister je naar informatieve of entertaining programma’s. Daar is dus nu iets nieuws bij: de erotische audioverhalen van Rouze.

In Nederland luister je via hun website tegen een kleine vergoeding, geheel advertentie-vrij, naar deze sexverhalen. Per verhaal betaal je €0,49 en voor €3,99 koop je alle verhalen, simpel en snel met Ideal.

Audioverhalen van romantisch tot expliciet

Afhankelijk van je ‘bestemming’, kies je wat voor verhaal je wilt horen. De verhalen variëren van romantisch en plagerig, tot super expliciet. Liefde en lust, seks en sexy!

Aan de hand van de hoeveelheid vlammetjes, zie je hoe intens de verhalen zijn. Iedere aflevering duurt rond de 10 minuten. Dus ben je mid-air en weet je dat je lang niet aan je trekken komt, dan kun je wellicht beter kiezen voor wat minder vlammen…

Sexy salsa en spannende dates

Omdat deze sexy verhalen worden gebracht als hoorspel, leef je echt met de hoofdpersonen mee. Soms heb je zelfs het gevoel dat je op de plek zelf aanwezig bent.

Door geluid van kletsende mensen en gerinkel van glazen, ben je samen met de personages uit Elfenstof in dat cafeetje om de hoek. En door de sexy salsamuziek sta je samen met het hoofdkarakter uit Flare in die hete club in Panama… waar de avonden zwoel zijn en de mensen mooi, heel mooi.

Of geniet juist nog even na van je spannende vakantieliefde. Zwijmel in gedachten terug naar de zwoele nachten die je doorbracht met die surfleraar op Bali bijvoorbeeld.

Samen of alleen luisteren

Het leuke aan de erotische luisterverhalen van Rouze is: deze verhalen lenen zich voor zowel singles als stelletjes. Heb je zin om in the mood te komen voordat je op een date gaat (met jezelf of met een ander), dan ben je aan het juiste adres bij Rouze!

Of vind je ook wel opwindend om je vriend of vriendin te laten horen wat jij hot vond, dan luister je de verhalen toch gewoon samen?!

Op reis met erotische luisterverhalen van Rouze 7

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!