Op vakantie met Harry van de Sunweb

Harry van de Sunweb, wie kent hem niet!? Deze olijke reisleider zorgt er voor dat het je aan niets ontbreekt tijdens je vakantie. Althans dat moet Harry uitstralen.

De realiteit is dat Harry natuurlijk een acteur is en dat de reisleiding van de Sunweb helemaal niet zo actief is op plaats van bestemming. Maar dat is eigenlijk ook helemaal niet nodig, want Sunweb biedt vooral vakanties naar ‘makkelijke’ bestemmingen.

Verder is Harry ook helemaal geen vrouwenmagneet want Harry is in het dagelijks leven meer geïnteresseerd in mannen.

Neemt niet weg, dat het doel van de reclames bereikt is. Want met Sunweb kan je wel voor een appel en een ei op een heerlijke zon, zee, strand vakantie naar de Zuid-Europese stranden. Zo vlieg je al voor € 149 per persoon 8 dagen naar de Turkse zon in een all-inclusive hotel.

Ook voor wintersporters heeft Harry van de Sunweb prima aanbiedingen. Voor € 39 per week heb je al een wintersport accommodatie in Oostenrijk, Frankrijk of Zwitserland.

eliza was here  Last-minutes van Eliza Was Here v.a. € 299 p.p.

 

Geef hieronder een beoordeling of ervaring over jouw Sunweb vakantie

Inpakkers van Sunweb, korting tot wel 50% op vakanties!

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!