Bangkok met Etihad Airways voor € 499 p.p.

Vanaf 15 mei 2013 vliegt Etihad Airways dagelijks met een Boeing 777 of Boeing 787 Dreamliner vanuit Amsterdam naar Abu Dhabi. Vanuit Abu Dhabi vlieg je na een overstap van maximaal 2 uur weer door naar andere bestemmingen in voornamelijk Azië en Australië.

Er worden ook vluchten naar Johannesburg aangeboden vanuit Abu Dhabi, maar dit is een beetje ‘omvliegen’. Je zou dit dus pas echt moeten overwegen als de ticketprijs dusdanig laag is, dat het de moeite is om op deze manier te vliegen. Je doet er namelijk zo’n 4 tot 6 uur langer over dan dat je in Europa zou overstappen.

Nogmaals, dit is alleen van toepassing op Johannesburg vluchten. Vlieg je naar Azië en dan met name naar Bangkok, Shanghai en Manilla, dan is dit juist een prima deal.

Concurreren met Emirates

Om de eerste vluchten te vullen en om bekend te worden in Nederland heeft Etihad Airways nu extra lage tarieven naar Bangkok! Voor slecht € 499 per persoon vlieg je uiterst comfortabel naar Bangkok. Ongeveer op de helft van je vlucht heb je een overstap, zodat je eventueel nog even kan roken en even je benen kan strekken.

Etihad is nog een beetje onbekend in Nederland, maar is net zo goed als het grotere Emirates. Sterker nog, Etihad vliegt al jaren vanuit Brussel, Dusseldorf, Londen en Manchester. En de voetbalfans kennen Etihad natuurlijk als hoofdsponsor van Manchester City!

wat te doen in bangkok 6

Goedkoop met Etihad Airways naar Bangkok

5-sterren luchtvaartmaatschappij

Al 5 jaar lang heeft Etihad de maximale beoordeling van 5 sterren ontvangen van Skytraxx. Op deze manier kan Etihad zich dus scharen in het rijtje van Singapore Airlines, Cathay Pacific, Qatar Airways en Emirates.

Last but not least, Etihad is ook partner van KLM dus je kan zelfs heen vliegen met Etihad en terug met KLM (of andersom natuurlijk).

De vliegtijden naar Bangkok zijn ideaal, want je vertrekt rond 22:00 vanuit Amsterdam, heel vroeg in de ochtend stap je over in Abu Dhabi en vervolgens kom je aan het einde van de middag aan in Bangkok. Op deze manier kan je én goed slapen, maar je spaart ook een hotelovernachting uit.

De terugreis is net zo ideaal: Vertrek is rond 03:00 vanuit Bangkok, op deze manier heb je nog de hele dag in Bangkok of genoeg tijd om vanuit Koh Samui naar Bangkok te vliegen en over te stappen. Je moet immers toch rond middernacht op de luchthaven zijn om in te checken. Je drinkt nog wat en omdat je zo moe bent, val je direct in slaap. Overstappen in Abu Dhabi en vervolgens kom je in de middag weer aan in Amsterdam.

  Goedkope vliegtickets van € 499 naar Bangkok met Etihad Airways!


  Klik hier voor andere goedkope tickets naar Bangkok met andere airlines


  Klik hier voor goedkope hotels in Bangkok!

Schrijf hier een beoordeling of ervaring over Etihad Airways

 

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!