Orange County Hotel Kemer van Corendon

Orange County Hotel Kemer van Corendon 5

Het uitzicht over de baai van Kemer vanuit een hotelkamer

Op ongeveer drie uurtjes vliegen vanaf Nederland of België ligt het uitermate luxe vakantie resort Orange County in het Turkse Kemer. Dit resort ademt Nederland; zo is er de bekende windmolen bij het zwembad, zijn de gevels van het hotel opgetrokken als oude Amsterdamse grachtenpanden.

Maar belangrijker; men schenkt er Heineken bier, serveert er friet met frikandellen en het is all-inclusive. Tel daarbij het heerlijke Turkse zonnetje en het privé strand bij op, en een Nederlander is al snel tevreden.

Wat natuurlijk ook meetelt zijn de belachelijk lage prijzen voor dit resort. Waar je in een ander land voor dezelfde luxe al snel € 1200 moet betalen, ben je in Orange County slechts € 299 kwijt voor een weekje zon, zee en strand. Dit is natuurlijk wel in het laagseizoen, want in de schoolvakanties zijn de prijzen natuurlijk hoger. Maar zelfs dan is de prijs/kwaliteit vakantie nog uitstekend.

Orange County Hotel Kemer van Corendon 2

Prachtige zonsondergang in Orange County na een heerlijke zomerdag.

All-Inclusive resort Orange County in Kemer

Vliegen doe je vanuit Amsterdam, Eindhoven of Brussel met Corendon Airlines rechtstreeks naar Antalya, waar je vervolgens in een uurtje met een transfer naar het plaatsje Kemer afreist.

In de prachtige baai van Kemer is het water diepblauw, de stranden parelwit en de zon fel geel. Omdat Kemer in een baai ligt zijn de golven aan het privé strand van Orange County er rustig en is er ook geen harde wind, maar gewoon een lekker verkoelend zeebriesje.

Met een typisch Turks dolmusbusje ben je binnen 5 minuten in het centrum van de stad Kemer, maar ben je wat sportiever dan ben je binnen 20 minuten lopen langs de gezellige boulevard ook in het centrum.

 

Orange County Hotel Kemer van Corendon 3

Een luxe ingerichte standaard hotelkamer in Orange County

Gezellig Kemer op loopafstand

Geen massa’s dronken jongeren in Kemer, of beukende discotheken zoals in Alanya. Nee in Kemer is het allemaal wat kleinschaliger en gemoedelijker. Maar eigenlijk is het niet eens nodig om van het Orange County resort af te gaan want werkelijk alles is mogelijk op dit prachtige resort.

Zwembaden, glijbanen, Hollandse avonden met artiesten zoals Gerard Joling, Jan Smit en Django Wagner, maar dit alles dus zonder de grijze Hollandse luchten en de regen, maar juist met 25 graden en een lekker zonnetje.


last minutes corendon  Goedkope vakanties naar Orange County Resort in Kemer van Corendon al v.a. € 399 p.p.
 
  Orange County Resort via Tjingo v.a. € 499 p.p.!
 
  Orange County Resort via de Vakantiediscounter v.a. € 499 p.p.!

 

 

 

Geef hieronder jouw beoordeling of ervaring over het Orange County Hotel van Corendon in Kemer

Foto’s: Flickr.com under Creative Commons License

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!