Kamperen in een rioolbuis in Nederland

Op Buytenplaets Suydersee bevinden zich bijzondere rioleringsbuizen met een diameter van twee meter die zijn omgebouwd tot een heuse kampeerervaring. Uiteraard zijn het nieuwe buizen, geplaatst tussen mooie fruitbomen. Je hoeft dus niet bang te zijn voor vieze geurtjes. Dit is werkelijk uniek in Nederland!

Binnen vind je een 2-persoonsbed wat je ook als zitmeubel kunt gebruiken. Verder zijn de rioolbuizen voorzien van stroom zodat je ’s avonds verlichting hebt, en indien nodig ook verwarming.

Niet iets waar je als eerste aan denkt, slapen in een rioolbuis, maar bijzonder bijzonder is het zeker! Met op maat gemaakte tentzeilen is er een unieke overnachtingsplek gemaakt waar je heerlijk kan kamperen.

Kindvriendelijke overnachtingen in de polder

Neem je eigen slaapmatje en -zak mee en kom genieten van deze basic ervaring. Bij het zitje voor de rioolbuizen zijn heuse rioolbuis-bbq gemaakt die ook als ‘vuurkorf’ te gebruiken zijn.

De rioolbuizen liggen op een apart veldje in een leuke setting met fruitbomen en hebben meer dan voldoende privacy. De uitvoering is heel basic, immers het is kamperen!

Het steigerhouten bed van 2,00 bij 1,80 meter is terug te klappen tot een zitje zodat je overdag en ’s avonds ook lekker binnen kan zitten. In de ochtend wordt naar wens een heerlijk ontbijt geserveerd en in de avond kun je heerlijk bbq-en op de bijbehorende riool-BBQ.

Neem je eigen matje en slaapzak mee en geniet van deze unieke ervaring. Prijzen al vanaf €  37,50 per nacht.

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!