Promotiecode van 15 procent korting bij Etihad Airways

Luchtvaartmaatschappij Etihad Airways is één van de ME3, zoals het in luchtvaartjargon wordt genoemd. ME3 staat voor ‘Middle East 3 Airlines’; De drie luchtvaartmaatschappijen uit het Midden-Oosten. Men doelt hier dan op Emirates, Qatar Airways en Etihad Airways.

Etihad is vaak goedkoper dan KLM

Met name op routes naar Azië en Afrika is Etihad Airways vaak goedkoper dan KLM en dat is ook niet zo gek, want KLM vliegt meestal direct naar een bepaalde bestemming, terwijl je met Etihad Airways altijd zal moeten overstappen in Abu Dhabi.

Dit is over het algemeen een overstap van maximaal twee uur, dus je moet wel het vliegtuig uit en weer in, maar als je hier mee € 200 kunt besparen, dan is dit een goede optie natuurlijk.

15% korting met de promotiecode van Eithad Airways

Ontvang 15% korting op ALLE routes met vertrek vanuit Europa, dit mag Amsterdam zijn, maar dus ook Düsseldorf! Zoals bij elke actie met kortingscodes zijn er ook op de promotiecode van Etihad Airways bepaalde voorwaarden van toepassing.

Reserveren: van 1 april 2019 t/m 15 april 2019

Reizen Economy tickets: Vertrek van 1 mei 2019 t/m 30 juni 2019, de terugreis mag later plaats vinden.

Reizen Business tickets: Vertrek van 1 juli 2019 t/m 30 augustus 2019, de terugreis mag later plaats vinden.

Waar te reserveren: uitsluitend via deze speciale pagina van Etihad Airways. Vul vóóraf onderstaande de Eithad Airways promotiecode in en niet, zoals bij veel online aankopen, pas bij het afrekenen.

Etihad promotiecode Economy Class: EYECO15

Etihad promotiecode Business Class: EYBUS15

  Klik hier voor de 15% promotiecode van Etihad Airways!


  Klik hier voor andere goedkope vliegtickets


  Klik hier voor goedkope hotels in Bangkok!

Geef hieronder jouw ervaring en/of beoordeling over de promotiecode van 15 procent korting bij Etihad Airways

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!