Goedkope duikvakanteis van Diveandtravel

Goedkope duikvakanteis van Diveandtravel

Als het gaat om duikvakanties zijn er natuurlijk legio mogelijkheden, overal ter wereld zijn er duikscholen, maar dat zijn vaak kleine, lokale ondernemingen waarvan de kwaliteit (en soms ook veiligheid) te wensen overlaat. Makkelijker, overzichtelijker en vaak goedkoper is vooraf in Nederland al een duikvakantie te reserveren. Duikvakantie-specialist Diveandtravel.nl is een reisorganisatie die alles kan regelen voor jouw droom-duikvakantie.

De voordelen van boeken in Nederland
Diveandtravel.nl heeft speciale deals met luchtvaartmaatschappijen waardoor je altijd het goedkoopste tarief krijgt, maar belangrijker; een grotere bagagevrijdom als het gaat om je duikspullen. Omdat deze reisorganisatie zo groot is, kan men ook goedkopere tarieven voor hotelkamers en duikinstructeurs regelen, en die korting zie je weer terug in de totaalprijs. Tel daarbij op dat Diveandtravel.nl ook nog eens speciale reisverzekeringen aanbiedt waarbij de eventuele risico’s van duiken zijn inbegrepen. Bij bijna alle reisverzekeringen is duiken namelijk uitgesloten.

Duikvakanties binnen en buiten Europa
Zowel binnen als buiten Europa zijn er prachtige duikbestemmingen, maar de eerlijkheid gebied te zeggen dat met name de bestemmingen buiten Europa een écht duikervaring zijn. Diveandtravel biedt in Europa onder andere Malta en Egypte aan. Daarnaast heeft men een heel speciale reis in Noorwegen op het programma staan: Een walvis en orka adventure! Hoe vet is dat!?

Buiten Europa zijn de bestemmingen voornamelijk in het Caribisch gebied, Azië en (beperkt) in de Emiraten zoals Oman. De ‘usual suspects’ zijn natuurlijk Indonesië, Filipijnen en Malediven, maar ook onbekendere bestemmingen worden door Diveandtravel.nl aangeboden.

Hotels en Liveaboards
Dan is er verder nog het onderscheid tussen hotels en liveaboards voor tijdens je duikvakantie. Wil je om de dag duiken en gewoon lekker op het strand chillen dan adviseren wij je om een hotel te nemen tijdens je goedkope duikvakantie. Maar heb je wat meer geld te besteden en wil je de échte experience dan zijn er ook nog de Liveaboards. Je verblijft dan een aantal dagen op een boot slapen en kan je naar hartelust duiken, ook ‘s nachts bijvoorbeeld.

Speciale duikreizen
Voor een aantal reizen werkt Diveandtravel.nl samen met partners zoals National Geographic Magazine. Zo is er de Photo Experience reis, waarbij de nadruk ligt op onderwaterfotografie en films.

Maar ook worden er duik-rondreizen gemaakt zoals deze Passport to Paradise reis. We hadden het al eerder over de Walvis en Orka Adventure in Noorwegen. En last but not least; wat dacht je van duiken met Manta’s?

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare reisorganisatie die jou de duikvakantie van je leven kan bezorgen dan ben jij bij Diveandtravel.nl aan het goede adres!

Geef hieronder jouw ervaring en/of beoordeling over goedkope duikvakanties van Diveandtravel.nl