Jetair/TUI België Vakanties

Goedkope vakanties van Jetair/TUI België

Al jaren is reisorganisatie TUI een begrip in België als het gaat om goedkope vakanties naar de zon. De oude naam van TUI België is Jetair. Net als het merk Sunjets, dat ook onder TUI valt.

Eigen luchtvaartmaatschappij TuiFly

Net zoals Arke in Nederland zijn eigen luchtvaartmaatschappij had in Arkefly (dat nu TUI heet), had ook Jetair een eigen airline in Jetairfly. Voordeel hiervan is dat je goedkoper vliegtickets voor je zonvakanties kan inkopen, en deze lage inkoopprijzen zie jij weer terug in de prijs van jou vakantie.

De nieuwe naam Jetairfly is dus TuiFly en vliegt niet alleen in Europa naar de mooiste zonbestemmingen, ook buiten Europa wordt er gevlogen naar tropische oorden met de nieuwste Boeing 787 Dreamliner.

Kies je voor een goedkope bestemming naar de zon binnen Europa, dan kan je ook steeds vaker vanaf regionale luchthavens vliegen zoals Charleroi, Luik, Oostende en Antwerpen. Alleen voor vluchten buiten Europa ben je aangewezen op Zaventem als vertrekpunt.

Goedkope zonvakanties en kortingen

Naast de toch al lage prijzen voor zonvakanties, krijg je bij Jetair in bepaalde periodes ook nog eens extra korting. Zo zijn er natuurlijk altijd last-minutes van niet verkochte reizen. Maar ook zijn er vaak promoties met betrekking to vroegboekkortingen.

Korting op wintersportvakanties van TUI

Maar niet alleen op zonvakanties kan je korting krijgen bij Jetair, ook voor wintersportvakanties ben je bij Jetair aan het juiste adres. Reserveer je voor 1 oktober je wintersportvakantie, dan kan je vaak profiteren van vroegboekkortingen oplopend tot wel 40%. Zo ben je én verzekerd van een mooie vakantie naar de sneeuw, maar ook nog eens voor een extra lage prijs.

Exclusief RIU hotels bij TUI België

Ben je trouwens een liefhebber van de service en kwaliteit van RIU hotels tijdens je vakantie? Ook dan moet je bij TUI op de site kijken, want in België is TUI aangesteld als exclusief verkoper van de RIU-hotelketen.


jetair TUI België vakanties  Goedkope last-minutes van TUI België al v.a. € 79 p.p.


Geef hieronder jouw ervaring of beoordeling over Jetair/TUI België