Singlereis Wild & Wijn Zuid-Afrika

Eigenlijk behoeft Zuid-Afrika natuurlijk helemaal geen introductie want dit land en de vooral de stad Kaapstad verkoopt zichzelf wel. Maar deze reis die we hieronder hebben uitgelicht krijgt wel wat extra aandacht van ons.

Wildlife en wijn drinken in Zuid-Afrika

De ‘Wild & Wijn reis’ van FOX Vakanties is speciaal opgezet voor singles die wel de lusten van een safari en rondreis willen, maar niet de lasten. Daarnaast reis je met andere singles (en nee, dit zijn niet allemaal trieste gevallen, maar gewoon hippe dertigers) door de wijnvelden van dit prachtige land én slaap je elke avond in een fatsoenlijk hotel. In het geval van de safari, slaap je twee dagen in een luxe safari-lodge.

Vliegen met de KLM naar Zuid-Afrika

Vliegen doe je met een direct KLM vlucht vanuit Amsterdam naar Kaapstad en weer terug vanuit Johannesburg. Tussen Kaapstad en Johannesburg vlieg je met een partner-airline van KLM.

Dit geeft je de uitgelezen kans om in 12 dagen (of langer als je wilt verlengen) te genieten van de hippe stad Kaapstad, wijntjes te proeven in de regio van Stellenbosch én om de ‘Big Five’ te zien in één van de wildparken.

Samenstelling van de groep singles

Er zijn diverse data beschikbaar in onze winter, want dan is het in Zuid-Afrika zomer en dus de beste tijd om er op vakantie te gaan. Daarnaast kan je per reisdatum op de site van FOX Vakanties zien wat de samenstelling van de groep is. Zo weet je dus zeker of de mensen een beetje van dezelfde leeftijdscategorie zijn en of de verhouding man/vrouw een beetje goed is. Al zorgt FOX er wel voor dat die laatste verhouding sowieso een beetje in evenwicht is, anders krijg je een overschot aan mannen….of vrouwen.

  12-daagse Wild & Wijn rondreizen Zuid-Afrika van ANWB Vakanties (Groepsverband).


  12-daagse Wild & Wijn rondreizen Zuid-Afrika van FOX (Groepsverband)


Singlereis Wild & Wijn Zuid-Afrika1

Singlereis Wild & Wijn Zuid-Afrika6

 

Singlereis Wild & Wijn Zuid-Afrika2

Singlereis Wild & Wijn Zuid-Afrika5

Singlereis Wild & Wijn Zuid-Afrika4

 

 

Geef hieronder jouw ervaring of beoordeling over de 12-daagse singlereis Wild & Wijn Zuid-Afrika!

 

Foto's: Flickr.com under Creative Commons License

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!