Met de kinderen logeren en slapen bij de boer

Glamping op de boerderij bij het BoerenBedLekker weg in eigen land en dan ook nog eens meehelpen met de boer op de boerderij. Het kan bij Boerenbed op verschillende locaties in Nederland en België, maar ook in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland. Kom logeren op de boerderij!

De boerderijen liggen allemaal in een rustige en landelijke omgeving. Het aanbod van boerderijen in de randstad is beperkt, maar juist in het Oosten en Zuiden van het land hebben de boeren hun boerderij opengesteld voor gezinnen.

Je hoeft niet bang te zijn dat je op een grote vieze boerderij terecht komt want alle boerderij zijn gecontroleerd en zeer kindvriendelijk (en dus ook veilig voor kinderen).

BoerenBed Tent of HeerenBoer Tent

Je kan kiezen voor een standaardtent ‘de BoerenBed Tent’, die eigenlijk al best luxe is, of kies voor een ‘HeerenBoer Tent’. Dit laatste type is werkelijk van alle gemakken voorzien zoals een eigen privé douche en soms zelfs een echte ‘hot tub’.

Elke tent is ingericht voor zes personen en verder voorzien van aparte slaapkamers voor ouders en kinderen, een privé-toilet, een hangmat en een grote picknicktafel zodat je elke ochtend met verse melk en een zelf geraapt eitje kan ontbijten. Je zit tenslotte op een boerderij.

En wil jij (of de kids) meehelpen met de boer, dan mag dat gewoon. Zo kan je de kinderen misschien gelijk leren dat melk niet uit een pak komt maar van de koe 😉. De BoerenBed-boeren vinden het allemaal erg leuk om jullie alles te vertellen over het boerenleven!

Verder is het niet nodig om je druk te maken over het weer, want zelfs als het regent kunnen de kinderen lekker in hun regenlaarsjes van de natuur genieten. Maar toegegeven; je hoopt natuurlijk op lekker weer.

Ook als je met meerdere gezinnen of met je complete families naar een boerderij wil dan kan je een hele boerderij afhuren. Als je bijvoorbeeld een bruiloft van opa en oma wilt vieren. Ook zijn er op sommige boerderijen 10-persoons groepstenten aanwezig.

Check gewoon even de site van Boerenbed en zie zelf hoe laag de prijzen zijn voor een vakantie met kinderen.

  Lekker slapen bij de Boer al v.a. € 119 per weekend!


Schrijf hier een beoordeling of ervaring over BoerenBed

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!