Origineel overnachten in een pipowagen


Midden op de Veluwe bevindt zich een vakantiepark waar jong en oud zich thuisvoelen. Voor kinderen is deze locatie perfect om te spelen en voor ouderen is dit een plek om herinneringen op te halen aan vroeger.

Op vakantiepark De Leemkule van Molecaten kunt u namelijk bijzonder overnachten in een pipowagen!

Glamping in de bossen van de Veluwe

Zodra u in deze wagen stapt, heeft u meteen het idee dat u onderweg bent, dat u een reiziger bent en elk moment weer kunt gaan verkassen maar dan wel van alle gemakken voorzien. Heerlijk dus om hiermee een weekendje weg te zijn.

Deze wagen bied ruimte aan vier personen en is dus zeer geschikt voor een familie. Alle wagens zijn vrijstaand wat het dus ook heerlijk vrij maakt, je zit niet bij je buren op schoot maar bent redelijk vrij in wat je wilt en kan doen.

De pipowagen is verder van alle gemakken voorzien zoals een keukentje, lcd-tv en tegen betaling zelfs wi-fi.

Slapen-in-een-Pipowagen-op-Molencaten-park-de-Leemkule7Faciliteiten op Molecaten park de Leemkule

Ga bijvoorbeeld lekker zwemmen in het binnen- of buiten bad van het Molecaten park De Leemkule.

Het animatieteam zal uw kinderen prima bezig kunnen houden van quiz tot playbackshow, wanneer u rustig een boekje aan het lezen bent, of doe met de hele familie mee met de natuuractiviteiten en leer op een andere manier de omgeving kennen.

Bijzondere overnachting op de Veluwe

Slapen-in-een-Pipowagen-op-Molencaten-park-de-Leemkule10Niet alleen op het Molecaten park De Leemkule zelf is veel te doen, ook in de wijde omgeving valt er veel te beleven.

Dichtbij zijn ver uitgestrekte bossen waar u wandelend of fietsend van kunt genieten. De rust is hier heel fijn en u kunt op ieder gewenst moment de bossen in en genieten van de reeën en wilde zwijnen.

Als alternatief kunt u de auto in stappen en een kwartiertje naar het noorden rijden om Zwolle te bezoeken. Deze stad heeft op vrijwel ieder gebied veel te bieden van shoppen tot lekker op een terrasje zitten.

Slapen in een pipowagen doe je dus op Molecaten park de Leemkule in het Gelderse Hattem!

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!