Stunt van de dag Neckermann Reizen

LET OP: Onderstaand artikel gaat over Neckermann BELGIË. Ben je op zoek naar vakanties van Neckermann NEDERLAND?. Klik dan hier!

stunt van de dag neckermann reizen belgie  Klik hier voor last-minutes van Neckermann NL


vroebboekkorting neckermann wintersport 2016  Klik hier voor ‘Stunt van de Dag’ van Neckermann BE


Naast alle kortingen, promoties en last-minutes heeft de Belgische reisorganisatie Neckermann Reizen nóg een mooie deal voor een goedkope zonvakantie voor je in petto: De ‘Stunt van de Dag’.

Stunt van de dag

Elke dag zijn er een vijftal reizen die met kortingen van wel 30% (of tot € 450) worden aangeboden. Variërend van een wintersportvakantie, tot een 12-daagse all-inclusive zonvakantie naar Jamaica, of anders een citytripje naar Lissabon misschien?

Vertrek op korte termijn

Het moge duidelijk zijn dat je voor deze lage prijzen niet heel veel keuze hebt. Je moet het doen met de laatste kamers en de laatste stoelen in het vliegtuig, maar hé, met dit soort kortingen is het makkelijk aanpassen natuurlijk. Ander bijkomende vereiste is het vertrek op korte termijn. Veelal moet je binnen 10 dagen vertrekken, dus het zijn een soort last-minutes.

Zie bijvoorbeeld de foto van het zwembad hierboven. Dat is Aquis Sandy Beach Resort op het Griekse eiland Corfu. Normaal betaal je € 850 per persoon voor deze reis, maar tijdens de ‘Stunt van de Dag’ betaal je nog minder dan de helft; € 399 !!!!

stunt van de dag neckermann reizen belgie2


sunweb vakanties  Goedkope last-minutes van Sunweb België al v.a. € 179 p.p.


Geef hieronder jouw beoordeling of ervaring over de stunt van de dag Neckermann Reizen

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!