Tickets naar het BOOM Festival in Portugal 9

Tickets naar het BOOM Festival in Portugal

Tickets naar het BOOM Festival in Portugal

Festicket LtdDe ‘die-hard’ partyganger heeft natuurlijk al gehoord van Kazantip in de Oekraïne en het Ozora Festival in Hongarije. De meer fashionbewuste partyganger kiest voor Bungalup of Lowlands in Nederland. Maar de ultra-die-hard party animal gaat dit jaar naar het BOOM Festival in Portugal.

Die festival lijkt qua programmering nog het meest op het Ozora Festival, waar drugs, Goa-trance, tolerantie, sex en drank de boventoon voeren. Maar wees gerust het is ook weer geen gangbang waar iedereen het met iedereen doet.

Integendeel, men staat zo strak van de psychedelische drugs dat iedereen lief is tegen elkaar en dat alle problemen in de wereld zo opgelost zijn. Op het festivalterrein worden maar 25.000 mensen toegelaten, dus het is ook niet zo massaal druk.

Partytickets en vliegtickets

Voor een louzy € 120 – € 160, kan je een hele week naar het BOOM Festival. Dit is dus een kampeerticket én festival ticket. Vanaf januari gaat de voorverkoop van start voor het festival in augustus. Per fase gaan er een aantal duizend kaarten in de voorverkoop en hoe dichter bij het festival hoe duurder.

Het festival wordt gehouden in natuurgebied in Portugal, op een paar kilometer van de Spaanse grens in het plaatsje Idanha a Nova. Je kan vanuit Nederland, België of Duitsland zeer makkelijk naar Lissabon, Oporto of Madrid vliegen.

Het makkelijkste en kortste, is vliegen naar Lissabon Airport en vanaf daar pak je een pendelbus naar het festivalterrein. Ook vanaf Madrid Airport rijdt er een pendelbus gratis naar het festival, maar deze rit duurt een uurtje langer (5 uur) in plaats van de 4 uur die de Lissabon transfer in beslag neemt én is duurder. De pendeldienst vanuit Lissabon kost je zo’n € 140 retour, en de Madrid pendel zo’n € 190 retour.

Camping of hotel

Het leukste is natuurlijk om te blijven slapen op het festivalterrein, maar je kan via deze link ook diverse appartementen of huisje huren in de omgeving van het festivalterrein. Je zal dan wel elke dag 5km heen en weer terug moeten lopen, of een taxi moeten nemen.

 

  Reserveer hier jouw festivaltickets (en reis) voor het BOOM Festival via Festicket.com


  Goedkope vliegtickets naar het BOOM Festival in Portugal al v.a. € 79 per persoon!


Goedkope hotels tijdens het BOOM Festival in Portugal via Expedia
 


Tickets naar het BOOM Festival in Portugal 7

 

Tickets naar het BOOM Festival in Portugal 9