Goedkope treintickets naar Parijs

Mannen, helaas! De vrouwen krijgen wel de voordeeltjes bij Thalys. Op 8 maart is het namelijk internationale vrouwendag (maar dat wist u natuurlijk wel, want u was ook Valentijnsdag dit jaar niet vergeten….). Daarom mogen vrouwen voor € 8 per enkele reis (dat dan weer wel) met de Thalys reizen.

Dit hoeft gelukkig niet op één dag, maar je moet wel reserveren op 8 maart 2013. Vervolgens mag je tussen 18 en 25 maart 2013 gebruik maken van je ticket. En dat komt mooi uit want je kan precies in het weekend van 20 maart een lang weekend naar Parijs (of Brussel of Antwerpen natuurlijk).

Het tarief is geldig op ALLE routes van Thalys vanuit de Nederlandse steden Amsterdam CS, Schiphol en Rotterdam CS. Ga je voor het romantische weekendje naar Parijs met een combinatie naar Disneyland? Of kies je juist voor dat mooie hotel met uitzicht over Montmartre?

Je hoeft niets extra’s te doen voor dit ticket, maar je moet natuurlijk wel de juist naam van mevrouw invoeren tijdens boeking. Bij het instappen zal je ticket expliciet hierop worden gecontroleerd. Reserveren voor jezelf met korting is dus zo goed als onmogelijk.

Klik hier om je goedkope Thalysticket naar Parijs te reserveren!

  Thalys tickets Parijs, retour al v.a. € 35 p.p.

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!