Tot 150 euro vroegboekkorting TUI België wintersport 2020

Hoewel het overgrote deel van de vakantiegangers tijdens de zomer op vakantie gaat, is er ook een deel dat in de tropische hitte al uitkijkt naar het moment waarop de eerste sneeuwvlokken alweer neerdalen in de Alpen en dat men kan reserveren voor de wintersportvakantie van 2020.

Deze ‘die-hard wintersporters’ slaan liever een zomervakantie over dan een wintersportvakantie en zijn bereid om voor dit weekje in de sneeuw veel opzij te zetten.

Vroegboekkorting van TUI België voor de echte wintersporter

Om deze doelgroep tegemoet te komen aan hun wensen heeft reisorganisatie TUI België straffe vroegboekkortingen voor wintersport 2020.

Boek je voor het einde van de zomervakantie een wintersportvakantie via deze speciale site van TUI België, dan profiteer je van vroegboekkortingen oplopend tot wel € 150 per persoon (dus niet per boeking maar per persoon!).

Na het einde van de zomervakantie zijn er nog steeds kortingen en promoties op wintersportvakanties van TUI België, maar dan zijn de percentages lager.sunjets vakanties  Straffe vroegboekkortingen wintersport 2020 van TUI België tot wel 20%Geef hieronder jouw ervaring of beoordeling over de vroegboekkorting van TUI België 2020!

 

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!