Tot 250 euro vroegboekkorting bij Corendon Vakanties

Rond de Kerstvakantie gaan de meeste gezinnen weer op zoek naar een lekker zonvakantie voor de zomervakantie. Je zit immers vast aan slechts een paar weken waarin de kinderen vrij zijn van school. En jouw gezin is niet het enige gezin dat juist dán op vakantie wil, dus je moet er vroeg bij zijn als je de beste accommodatie wilt hebben.

Om je over de streep te trekken en te kunnen genieten van jouw favoriete hotel of appartement aan de prachtige stranden van de Middellandse Zee heeft reisorganisatie Corendon nu mooie vroegboekkortingen en aanbiedingen.

Tot 250 euro vroegboekkorting bij Corendon Vakanties2Vertrek naar de zon vanaf Schiphol én de regionale vliegvelden met Corendon

Als je een reis boekt bij Corendon en je profiteert van de vroegboekkorting, dan vlieg je ook nog eens met Corendon vliegtuigen. Corendon heeft zowel in Nederland als in Turkije eigen vliegtuigen. Daardoor is men niet gebonden aan Schiphol als vertrekluchthaven, maar kan je ook kiezen voor Eindhoven, Rotterdam en zelfs Groningen. Je kan zelfs ook nog vertrekken vanaf Brussel als je wilt, zeker voor mensen die in het Zuiden van Nederland wonen kan dit handig zijn.

Dit maakt een zonvakantie in de zomer nóg goedkoper dan je al zou verwachten. Omdat het eigen vliegtuigen zijn, kan men genoegen nemen met minder marge die men normaal moet afstaan aan de luchtvaartmaatschappij die men inhuurt.

Op=Opruiming kortingen bij Corendon

Naast de ‘gewone’ kortingen en aanbiedingen heeft Corendon ook nog ‘last-minutes’, die plaatst men op de ‘Op=Opruiming pagina‘. Dit zijn niet alleen last-minutes die met flinke kortingen worden aangeboden, maar ook hotels en appartementen waarmee garantie-contracten zijn afgesloten. Vaak kunnen reisorganisaties kortingen bedingen als ze gegarandeerd een aantal kamers afnemen, ook als dit pas bij vertrek over een aantal maanden is. Als Corendon nu al weet dat ze X kamers verkocht hebben, dan zijn ze zeker van die korting. En die korting wordt natuurlijk weer gedeeld met jou als klant.

Andere voordelen van Corendon Vakanties

Naast het ruime aanbod naar de Middellandse Zee is er ook zonnig aanbod naar Dubai, Bali, Curacao, Gambia en Sri Lanka. Daarnaast profiteer je van de ‘laagste prijsgarantie’ als je boekt via de site van Corendon, ook rekent Corendon géén boekingskosten. Daarnaast kan je bij Corendon ook gratis omboeken naar een andere bestemming als je jezelf toch bedenkt.

Extra kinderkorting tijdens zomervakantie bij Corendon

Tot 250 euro vroegboekkorting bij Corendon Vakanties3En alsof dat nog niet genoeg is krijgen gezinnen nog eens extra kinderkorting oplopend tot € 250 tijdens de schoolvakantie. De voorwaarden zijn:

  • Geldig op boekingen gemaakt UITSLUITEND via deze website.
  • Uw vertrekdatum moet liggen tussen 1 juli 2017 en 22 augustus 2017.
  • De boeking moet uiterlijk 31 december 2016 gedaan worden.
  • De maximale duur van de vakantie mag 17 dagen zijn
  • Het kortingsbedrag zit steeds verwerkt in de hotelprijzen
  • Reeds bestaande reserveringen komen niet in aanmerking voor deze promotie.

last minutes corendonVroegboekkorting Corendon Vakanties  Tot € 250 vroegboekkorting bij Corendon Vakanties!

 

Almera Park Appartementen
Cay Beach Caleta
H10 Suites Lanzarote Gardens
SBH Monica Beach
Bingo Marmaris HP 4*
Pasa Bey
Kamelya K Club
Occidental Isla Cristina
Edificio Albufeira
Rondreis Cappadocië&Panorama Hotel
Beach Rotana
Esmeralda Maris
Hotel Nike
Myrtis Hotel
Marina Sands
Citrus Waskaduwa
Pegasus Hotel
Palm Hotel
Colina Village
Antares Hotel
Palm Beach Aparthotel
Golmar Beach
Mari Kristin
Paleo ArtNouveau