Travel bloggers gezocht

Actieve vakanties in Zuid-Zweden2Ga voor ons op reis!

Doe jij niets liever dan de wereld ontdekken én heb jij een vlotte pen? Neem dan contact met ons op en wordt travel blogger voor TravelersMagazine.nl

We hebben helaas last van ‘first world problems’, we krijgen namelijk zoveel uitnodigen voor pers events, borrels, dagjes uit en zelfs persreizen, dat we simpelweg gewoon geen tijd hebben om alles te bezoeken. En dat is zonde natuurlijk want er is nog zoveel moois te ontdekken. Daarom willen wij jou naar dit soort events sturen en jou op persreis laten gaan.

Begonnen met een blog maar geen tijd voor onderhoud en technische kennis

Malmo als citytrip in combinatie met Kopenhagen11

Afgelopen zomer mochten wij op culinaire persreis naar Zweden bijvoorbeeld.

We hebben de afgelopen jaren veel bloggers gezien die een eigen blog begonnen naast (vaak) hun reguliere baan. Meestal zijn dit dames die vier dagen per week werken en op vrijdagen vrij zijn zodat ze lange weekendjes weg kunnen.

Maar na één of twee jaar, blijkt dat de bezoekersaantallen stagneren van deze blogs en het updaten en onderhouden van de site stiekem toch wel veel tijd kost. En dan hebben we het nog niet eens over reizende moeders die de zorg voor kinderen hebben.

Logisch dus deze bloggers er na die periode weer met hun blog stoppen, maar dat is wel jammer natuurlijk. Want de verhalen van die bloggers zijn vaak erg leuk. De afgelopen jaren hebben we dan ook gezien dat deze bloggers zich bij ons aansloten. De meeste bloggers schreven ongeveer één keer maand voor ons, maar we hebben zelfs bloggers die in 2017 slechts twee artikelen hebben aangeleverd. En ook dáár zijn we heel blij mee!

Van weekendjes weg tot complete rondreizen

Dus of het nu gaat over jouw weekendje Antwerpen of tips & tricks die jij wilt delen over jouw wereldreis van een jaar; je bent bij ons van harte welkom!

Ook voor bestaande bloggers

Heb je zelf al een blog maar wil je jouw lezerspubliek vergroten? Ook dan ben je welkom bij ons! Je krijgt dan uiteraard links terug naar jouw eigen site.

Heb je (nog) geen blog en heb je ook geen tijd en zin om een hele website in de lucht te houden? Stuur dan gewoon een artikel in wanneer je het af hebt en wij plaatsen het voor je op onze site!

Neem contact op via: info[at]travelersmagazine.nl