TravelBird kortingscode van 15 euro

Reisorganisatie TravelBird is altijd al een reisorganisatie geweest die haar reizen scherp in de markt zet met lage prijzen. Dit kunnen ze doen omdat ze Europees opereren en in verschillende landen reizen verkopen. Daarom moet TravelBird ‘groot’ inkopen en kan men een kwantumkorting bedingen op bijvoorbeeld hotelkamers of vliegtickets. Deze kwantumkortingen zie jij als klant dan weer terug in de lage prijs.

Travelbird kortingscode van 15 euro

Korting op stedentrips bij TravelBird

Maar nu heeft TravelBird nog een extra actie met een kortingscode waarmee je € 15 korting krijgt! In principe is de code uitgegeven om stedentrips te boeken via deze speciale website. PayPal doet ook mee met de actie, want je kunt tegenwoordig naast Ideal en creditcard ook met PayPal betalen bij TravelBird.

Kortingscode van TravelBird

Wij hebben zelf niet getest of de kortingscode van TravelBird ook gebruikt kan worden op andere reizen maar je kunt het natuurlijk altijd proberen. Op die manier kun je trouwens wel mooi ‘korting op korting stapelen‘, want zoals je hieronder kunt zien worden stedentrips sowieso al met flinke kortingen aangeboden. Daar komt de kortingscode van 15 euro van TravelBird en PayPal dus nog boven op!

Kortingscode en actiecode TravelBird Paypal2

Korting: €15 korting op stedentrips
Kortingscode: LMGPC1R4
Geldig tot: 30 november 2017
Uitsluitend via: https://travelbird.nl/paypal-korting/

Travelbird kortingscode van 15 euroTravelbird kortingscode van 15 euro  € 15 kortingen op stedenreizen van Travelbird, al vanaf € 79 p.p.

 

Rothaargebirge, Sauerland
Op pad in Arnhem
Rondreis Peloponnesos
Designhotel Kopenhagen
E-bikes in Tirol
Bed & breakfast in Puglia
Halfpension in Toscane
Cultureel Barcelona
Centraal hotel in Sevilla
Rondreis klassiek Sicilië
Kloosterhotel Sittard
Porto & Lissabon
4*-kloosterhotel Brabant
Rondreis Adriatische kust
Rondreis Jordanië
Stedentrip Warschau
Zon aan de Costa Dorada
Stedentrip Ljubljana

Geef hieronder jouw ervaring en/of beoordeling over Travelbird kortingscode van 15 euro

Over de auteur

TravelersMagazine

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!