Turkish Airlines van Rotterdam naar Istanbul

Sinds 2014 vliegt Turkish Airlines dagelijks vanaf Rotterdam Airport naar Istanbul Ataturk airport.

Dit is voor citytrippers een betere luchthaven dan Sabiah Gokcen waar de meeste andere airlines op vliegen vanuit Nederland. Sabiah Gokcen airport ligt op ongeveer 1 tot 1,5 uur rijden vanaf het stadscentrum van Istanbul. Afhankelijk van het soms chaotische verkeer in deze metropool.

Niet alleen voor een weekendje weg naar Istanbul, is vliegen vanaf Rotterdam ideaal, maar ook voor mensen met een doorverbinding is Turkish Airlines vanaf Rotterdam een goede keuze.

De vluchten vertrekken aan het einde van de middag vanuit Rotterdam en rond 21:00 uur kom je aan in Istanbul.

De doorverbindingen naar voornamelijk Azië maar ook Afrika vertrekken maximaal twee uur later. Je hebt dus een nachtvlucht heen, waardoor je lekker kan slapen, maar ook nog eens bespaar op een hotelkamer.

Ook de terugvluchten vanuit Azië en Afrika zijn vaak nachtvluchten, waardoor je ’s ochtends vroeg in Istanbul aankom terwijl je rond 09:00 uur weer door kan vliegen naar Rotterdam. Daarmee is Turkish Airlines een prima alternatief voor vliegen vanaf Schiphol als je verder wil vliegen dan Istanbul.

Op deze manier kan je dus gewoon inchecken in Rotterdam voor een vlucht naar Shanghai, Bangkok of zelfs Zuid-Afrika met Turkish Airlines. Klik hier voor de goedkope tarieven van Turkish Airlines vanaf Rotterdam.

Geef hier onder jouw beoordeling of ervaring over Turkish Airlines vanaf Rotterdam

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!