Ushuaia Beach Hotel Ibiza

De hit in partyland van 2012 was natuurlijk het Ushuaia Beach Hotel in Playa den Bossa op Ibiza. Dit 4 sterren hotel annex club/resort ligt op loopafstand van Ibiza-Stad.

Verder ligt op 200 meter afstand het strand van Playa den Bossa (zo’n 2,5 kilometer lang) en aan de overkant van de straat loop je zo Club Space binnen.

Sinds BBC Radio 1, in de zomer van 2012 veel van haar ‘Dance Shows’ met DJ Pete Tong op heeft genomen is de populariteit alleen maar toegenomen.

Eind mei zijn traditiegetrouw de openingsweekenden op Ibiza en eind september de closing-weekenden. In die tussentijd staan er elke dag (!) bekende DJ’s te draaien in de open lucht van het Ushuaia Beach Hotel.

Internationale DJ’s bij Ushuaia Beach Hotel op Ibiza

Als je aankomt van de luchthaven en je loopt het terrein van het hotel op, dan lijkt het totaal niet op een een hotel of een club. Maar als je eenmaal door de receptie de binnenplaats/zwembad oploopt kom je in ‘Melrose Place’ terecht.

ushuaia beach hotel ibiza 2

Bij het Ushuaia Beach Hotel staat het podium voor het zwembad!

Je kan zo vanuit je hotelkamer het zwembad in lopen en als je op de eerste of tweede etage een kamer hebt, kan je vanaf je balkon meefeesten met wereldberoemde DJ’s zoals Tiesto, David Guetta, Erick Morillo, Chuckie of Afrojack!

Overdag kan je lekker chillen (of eigenlijk uitbrakken) bij het zwembad en zodra het tegen de avond begint te lopen beginnen de DJ’s hun plaatjes te draaien en barst het feest los.

Revolutionair bij het Ushuaia Beach Hotel op Ibiza is ook de RFID-chip die je in je polsbandje zit. Met deze chip kan je jouw drankjes afrekenen zodat je niet met geld in je bikini of zwembroek hoeft rond te lopen.

Niet het goedkoopste hotel op Ibiza, wel het leukste

Hoewel er goedkopere appartementen en hotels op Ibiza zijn, is het Ushuaia Beach Hotel niet heel duur. Zeker niet als je bedenkt dat je in feite geen entree voor deze open lucht discotheek hoeft te betalen. Dat scheelt je toch al snel € 50 per avond!

ushuaia beach hotel ibiza 3

Vanuit je hotelkamer zie je wereldberoemde DJ’s.

Je hebt al een 8-daagse vliegreis naar het Ushuaia Beach Hotel op Ibiza voor € 650 per persoon, maar dit is natuurlijk wel in het laagseizoen, wil je midden in de zomervakantie, dan moet je snel denken aan het dubbele.

Maar zoals gezegd, bedenk wel wat je bespaart per avond op entreekosten voor clubs.

Minimum leeftijd om te mogen verblijven in het Ushuaia Beach Hotel op Ibiza is overigens 22 jaar.

Je kan een all-in pakket nemen natuurlijk (zoals hieronder beschreven) maar je kan ook kiezen om zelf een vlucht te boeken met Transavia of Vueling naar Ibiza en een losse hotelovernachting op Ibiza te regelen.


  8-daagse vliegreis Ushuaia Beach hotel met TUI al v.a. € 649 p.p.


sunweb vakanties  8-daagse vliegreis Ushuaia Beach hotel met Sunweb al v.a. € 549 p.p


  Vakanties naar Ushuaia Beach Hotel van de Vakantiediscounter v.a. € 599 p.p.

Schrijf hieronder een beoordeling of ervaring over het Ushuaia Beach Hotel op Ibiza!

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!