Vakantie naar Mauritius met TUI

LET OP: Dit artikel gaat over TUI NEDERLAND. Ben je op zoek naar aanbiedingen van TUI BELGIË? Klik dan hier!

Goedkope vakanties van TUI NederlandGoedkope vakanties van TUI Nederland  Klik hier voor aanbiedingen en kortingen op vakanties van TUI NEDERLAND!

Goedkope vakanties van TUI BelgieGoedkope vakanties van TUI Belgie  Klik hier voor aanbiedingen en kortingen op vakanties van TUI BELGIË

A380-1

De Airbus A380 dubbeldekker van Emirates

De parelwitte stranden van het vakantie eiland Mauritius zijn waarschijnlijk bij veel mensen wel bekend, ook de prachtige blauwe zee is onlosmakelijk met het eiland verbonden. Tel daar ook nog eens de 365 dagen zon op per jaar en je hebt een droomeiland.

Reisorganisatie TUI vliegt samen met Emirates in een Airbus 380, via een korte overstap in Dubai naar dit paradijselijke eiland in de Indische Oceaan. Je kan twee keer per dag vanuit Nederland afreizen naar Mauritius; ’s middags rond 15:30 en ’s avonds rond 22:30. Emirates heeft namelijk twee vluchten per dag tussen Amsterdam en Dubai. Let wel op, als je per sé de Airbus A380 dubbeldekker wil vliegen, moet je de middagvlucht nemen. De avondvlucht is met een Boeing 777.

vakantie naar mauritius arke1

De ondergaande zon op Mauritius; tijd voor een cocktail!

Arke heeft 11 uitermate luxe hotels ingekocht tegen een lage prijs en zo kan het zijn dat je elke ochtend van je vakantie wakker wordt met uitzicht op de oceaan en een fruitsapje. De meeste hotels hebben zelfs een infinity pool.

Omdat het toch een paar uur vliegen is vanuit Europa zal je niet zo snel gezinnen met kinderen hier zien. Dus je komt hier vooral voor een romantische vakantie met je geliefde. Mauritius staat al jaren in de top 5 van honeymoon-bestemmingen, maar je hoeft natuurlijk niet getrouwd te zijn om te genieten van die paradijs op aarde.

Mauritius is trouwens door VOC-kapitein Wybrand van Warwijck ontdekt en dankt zijn naam aan de Nederlandse stadhouder Prins Maurits. Zo is dit eiland toch nog een beetje Nederlands…

  Klik hier voor goedkope vakanties van TUI v.a. € 199 p.p.

 

Geef hieronder jouw ervaring of beoordeling over jouw vakantie naar Mauritius met Arke

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!